Milyen tárgyakat tanulnak az általános iskolások, és milyen óraszámban? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Hány órában tanulnak idegen nyelvet, matekot vagy magyart a szakiskolások? Milyen tantárgyakat oktatnak a szakiskolákban?  Tovább »

Már hat osztályban kell az új kerettantervek szerint tanítani, kísérleti jelleggel bevezetik az új, állami tankönyveket, több diák tesizik mindennap...  Tovább »

Milyenek lesznek az óraszámok a 2014/2015-ös tanévben?  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hetente hány matek- vagy magyarórájuk lesz a hatosztályos gimnáziumokba járó diákoknak? Hány órában tanulnak idegen nyelveket?  Tovább »

Hetente hány magyar- és matekórájuk lesz szeptembertől a szakközépiskolásoknak? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több évfolyamon kell az új tantervek alapján tanítani, indul a tanfelügyelet, megalakult a pedagóguskar, és emelkedik a fizetés.  Tovább »

Hány órában tanulnak idegen nyelveket, matekot és természettudományi tárgyakat a gimnazisták? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány órában tanulnak majd magyart, idegen nyelveket, és hány tesiórájuk lesz a következő tanévben az általános iskola 5-8. osztályába járóknak?  Tovább »

Miyen tárgyakat tanulnak az 1-4. osztályosok, és milyen óraszámban? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

A szakmai és civil szervezetekkel folytatott egyeztetések és vélemények alapján kiegészülnek a kerettantervek, a...  Tovább »

A szakmai és civil szervezetekkel folytatott egyeztetések és vélemények alapján kiegészülnek a kerettantervek.  Tovább »

A Történelemtanárok Egylete (TTE) azt szorgalmazza, hogy a tanév végén szakmai szervezetek bevonásával vizsgálják...  Tovább »

Tizenegy "alternatív" kerettantervet hagyott jóvá az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), saját tanterv alapján...  Tovább »

Milyen tárgyakat tanulnak a 2013/2014-es tanévtől a kilencedikes gimnazisták? Hány tanórájuk van hetente? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X