A új Nemzeti alaptanterv tervezete a 9. és 12.  Tovább »

Csütörtökön megjelent az új honvédelmi ismeretek tantárgy kerettanterve, a témával kapcsolatban pedig megszólalt Dr. Vekerdy Tamás, pszichológus is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csütörtökön megjelent az új honvédelmi ismeretek tantárgy kerettanterve a Magyar Közlönyben.  Tovább »

Milyen óraszámban tanulnak majd magyart, hány tesiórájuk lesz és milyen kötelező órák közül választhatnak azok, akik nyolc-, hat-, vagy...  Tovább »

hirdetés

Hány órában tanulnak magyart, idegen nyelveket, és hány tesiórájuk lesz a következő tanévben az általános iskola 5-8. osztályába járó diákoknak?  Tovább »

Milyen óraszámban tanulnak majd magyart, éneket vagy éppen erkölcstant az általános iskola alsó tagozatába járók? Hány tesiórájuk lesz?  Tovább »

A 2017/2018-as tanévben 5882 köznevelési intézményben tanulhattak a diákok - írja a Világgazdaság keddi száma az Oktatási Hivatal adatai alapján.  Tovább »

Megkapta az engedélyt az AKG általános iskolájának kerettanterve, az erről szóló dokumentum már meg is érkezett - közölte az Alternatív Közgazdasági...  Tovább »

Ha egy eposz, egy regény vagy éppen egy dráma eltávolítja, nem pedig közelebb hozza a diákokat az olvasáshoz, és az a mű az érettségin sem kötelező...  Tovább »

Száműzték a genderelméletet a kerettantervekből, az erről szóló jogszabály a friss Magyar Közlönyben jelent meg.  Tovább »

A horvát tanterv másolatát adták át sajátként a montenegrói oktatási minisztérium egyik munkacsoportjának tagjai, ezért távozniuk kellett...  Tovább »

Vajon milyen tanórákkal gazdagodhatnak a diákok órarendjei, ha az iskolák beleveszik az elfogadott kerettantervi órákat az oktatni kívánt órák közé?  Tovább »

Újabb fejezet a kötelezővé tett szakgimis szakmai érettségi botrányában.  Tovább »

A szakgimnáziumi rendszer bevezetését rengeteg kritika érte a közelmúltban.  Tovább »

Miből és hány órát kell megtartani egy héten az alsósoknak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X