A végzősök több mint harmada külföldi egyetemen tanulna tovább - ezzel szembesültek a tanárok több vezető budapesti és vidéki gimnáziumban, a...  Tovább »

Majdnem megbukott az az amerikai diák, akinek visszadobta tanára a dolgozatát, mert szerinte Ausztrália nem egy ország, hanem egy kontinens.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Külföldi továbbtanulást fontolgattok, de anyagi vagy más okok miatt nincs lehetőségetek arra, hogy egy másik országba költözzetek, és valamelyik...  Tovább »

A péntek esti magyar közlönyben megjelent egy határozat Magyarország Kormánya és a Thaiföldi Királyság Kormánya között a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar diákoknak van néhány titkos favoritja.  Tovább »

A felsőoktatásban egyértelmű, világos szabályokra és viselkedésre van szükség a tiszta versenyhelyzet és az egyenlő lehetőségek biztosítása...  Tovább »

Komoly a helyzet az ausztrál egyetemeken, derült ki a legújabb kutatásokból.  Tovább »

A kompetenciaméréseket követően a legjobb budapesti, Pest és Győr-Moson-Sopron megyei gimnáziumokban töltötték ki a diákok a kérdőívet, így 961...  Tovább »

Ha terveid között az szerepel, hogy Angliában tanulnál tovább, hasznos lehet, ha elmész egy kinti workshopra, ami az itthoni Educatio kiállításhoz...  Tovább »

Több mint tízezer magyar diák tanul nyugat-európai és amerikai egyetemeken.  Tovább »

Egyetlen szabályosan működő külföldi egyetem van Magyarországon, ez a McDaniel College, a többi 27 nem tartja be a törvényeket - közölte a Fidesz...  Tovább »

Tiltakozik a felsőoktatási törvény tervezett módosítása ellen a Közép-európai Egyetem (CEU), közleményükben az áll: diszkriminatívnak tartják a...  Tovább »

A kormány új törvénytervezetében nem említik név szerint a Közép-európai Egyetemet (CEU), de nyilvánvalóan rá vonatkozik, az intézmény rektora meg...  Tovább »

Több külföldi felsőoktatási intézmény magyarországi működésével összefüggésben tárt fel szabálytalanságot és törvénytelenséget az Oktatási Hivatal -...  Tovább »

Akár egy évet is eltölthetsz egy külföldi főiskolán vagy egyetemen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X