Az ösztöndíjak havi 150-200 ezer forintos hozzájárulással könnyítik meg a brit, német vagy más ország egyetemeit választó diákok életét, de a...  Tovább »

Az Országgyűlés elé kerül a thai Mahachulalongkornrajavidyalaya Egyetem magyarországi működéséről szóló megállapodás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha tavasszal érettségiztetek vagy diplomáztatok, és nem tanultatok tovább vagy nem dolgoztok, saját zsebből kell fizetnetek az egészségügyi...  Tovább »

Kell-e annak a diáknak társadalombiztosítást fizetnie, aki külföldre megy tanulni? Itt a válasz.  Tovább »

hirdetés

A végzett diákok 35-40 százaléka külföldön tanul tovább - erről számoltak be a hvg.hu-nak több vezető budapesti gimnáziumban.  Tovább »

A végzősök több mint harmada külföldi egyetemen tanulna tovább - ezzel szembesültek a tanárok több vezető budapesti és vidéki gimnáziumban, a...  Tovább »

Majdnem megbukott az az amerikai diák, akinek visszadobta tanára a dolgozatát, mert szerinte Ausztrália nem egy ország, hanem egy kontinens.  Tovább »

Külföldi továbbtanulást fontolgattok, de anyagi vagy más okok miatt nincs lehetőségetek arra, hogy egy másik országba költözzetek, és valamelyik...  Tovább »

A péntek esti magyar közlönyben megjelent egy határozat Magyarország Kormánya és a Thaiföldi Királyság Kormánya között a...  Tovább »

A magyar diákoknak van néhány titkos favoritja.  Tovább »

A felsőoktatásban egyértelmű, világos szabályokra és viselkedésre van szükség a tiszta versenyhelyzet és az egyenlő lehetőségek biztosítása...  Tovább »

Komoly a helyzet az ausztrál egyetemeken, derült ki a legújabb kutatásokból.  Tovább »

A kompetenciaméréseket követően a legjobb budapesti, Pest és Győr-Moson-Sopron megyei gimnáziumokban töltötték ki a diákok a kérdőívet, így 961...  Tovább »

Ha terveid között az szerepel, hogy Angliában tanulnál tovább, hasznos lehet, ha elmész egy kinti workshopra, ami az itthoni Educatio kiállításhoz...  Tovább »

Több mint tízezer magyar diák tanul nyugat-európai és amerikai egyetemeken.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X