Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

Hétfőn vizsgáztak a diákok informatikából emelt szinten, itt találjátok azokat a témaköröket, amelyeknek az ismeretét a szóbeli vizsgán ellenőrzik...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a középszintű informatikaérettségi javítási útmutatóját az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Véget ért a középszintű informatikaérettségi, a diákok 180 percet kaptak négy feladat megoldására. Ezt gondolják a diákok a 2018-as feladatsorról.  Tovább »

hirdetés

Délelőtt 11-kor véget ért a középszintű informatikaérettségi - itt nézhetitek meg a gyakorlati vizsga feladatait.  Tovább »

Véget ért a középszintű informatikaérettségi, a diákok 180 percet kaptak négy feladat megoldására. Ezt gondolják a diákok a 2018-as feladatsorról.  Tovább »

Korrekt feladatsort kaptak a diákok a középszintű informatikaérettségin, a feladatsor „lefedi azokat az ismereteket, amelyekre szükség van a...  Tovább »

Az NB1-be tartozó focicsapatok játékoskeretéről kaptak adatbázis-feladatot az informatikából középszinten érettségizők, akiknek egy - a...  Tovább »

Csütörtökön a középszintű informatikaérettségivel folytatódik az érettségi szezon.  Tovább »

Holnap reggel az informatikával folytatódik az idei érettségi szezon. Hogyan pontozzák a feladatokat? Mire kell figyelni a vizsgán?  Tovább »

Milyen feladatokat kaptak a diákok az előző két év középszintű informatikaérettségijén? Nézzétek meg.  Tovább »

Csütörtök reggel a középszintű informatikavizsgákkal folytatódik a 2018-as érettségi.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű informatikaérettségi megoldási útmutatóját az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Hétfő reggel az emelt szintű informatikaérettségivel folytatódott a 2018-as tavaszi érettségi szezon – a témakörökről és a mérnökinformatikus szak...  Tovább »

Véget értek az emelt szintű érettségik informatikából, a diákoknak 240 percük volt a feladatok megoldására.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X