Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2018-as emelt szintű informatikaérettségi segédanyagait - itt találjátok azokat a témaköröket, amelyeknek...  Tovább »

Már tudjátok, ki hány pontot szerzett az emelt szintű írásbeli érettségin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint 14 ezren érettségiztek informatikából középszinten. Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a gyakorlati vizsga értékelési útmutatóját.  Tovább »

A gyakorlati feladatlapot reggel nyolctól oldhatták meg a vizsgázók. Informatikából középszinten 944 helyszínen 14.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Reggel nyolckor megkezdődött a középszintű érettségi informatikából - mutatjuk, milyen feladatokat kaptak a vizsgázók.  Tovább »

A középszintű informatikaérettségivel folytatódik az idei vizsgasorozat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű informatikaérettségi megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A héten is sűrű lesz az "érettségi program", szerdán jönnek a tiltakozásokat kiváltó szakmai érettségi vizsgák.  Tovább »

A mai nap nagyjából 2 ezer vizsgázót érint.  Tovább »

Minden évben sokak aduásza az informatika az érettségin. De vajon mindenki tudja, mivel kell megbirkóznia?  Tovább »

Az informatikavizsgákkal folytatódik a 2016-os őszi érettségi - középszinten 180, emelt szinten 240 percet kapnak az érettségizők a feladatok...  Tovább »

A többség már túl van az írásbeliken, nem is bírták magukban tartani felhőtlen örömüket, a közösségi oldalakat ellepte az elmúlt napokban az...  Tovább »

Így kellett (volna) megoldani az infóérettségit.  Tovább »

Jó, de nem nehéz feladatokat kaptak az idei középszintű infóérettségin a vizsgázók – így véli a BME docense.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X