Áprilistól újra fontos dolga lesz a felvételizőknek, kezdődik a tavaszi ügyintézés.  Tovább »

Milyen teendőitek vannak a felvételi jelentkezés leadása után? Milyen határidőket kell betartani és mire kell figyelni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közelednek a középiskolai felvételi következő fontos dátumai, és a felsőoktatásban is lesz mire figyelni a következő hetekben.  Tovább »

Nem csak a felvételi jelentkezési határidő jár le február 15-én. Ha még nem tettétek, érdemes felírni a naptárba!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Nem fogtok unatkozni a következő hetekben - szakválasztás, jelentkezés, érettségi vár rátok.  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek a keresztféléves képzésekre.  Tovább »

Milyen dátumokra és határidőkre kell odafigyelnetek novemberben, ha tanárként dolgoztok, középiskolai vagy egyetemi felvételire készültök?  Tovább »

Összegyűjtöttük a legfontosabb dátumokat: ezeket érdemes észben tartani a következő hetekben.  Tovább »

Sok fontos határidő jön szeptemberben is, amelyekre oda kell figyelni, ha nem akartok lemaradni a fontos dolgokról.  Tovább »

Már csak pár hetet kell várni a 2017-es felvételi ponthatáraira, és valljuk be, ez az időszak sem könnyű.  Tovább »

Fontos határidők jönnek februárban, a hónap közepéig az érettségizőknek, a felvételizőknek és az általános iskolásoknak is el kell dönteniük, merre...  Tovább »

Minden negyedik magyar fiatal tervezi a külföldi továbbtanulást, évente több ezren keresik a számukra legmegfelelőbb brit, osztrák, német, dán vagy...  Tovább »

Hogyan szerezhettek állami ösztöndíjas helyet? Melyek a legnépszerűbb alapszakok? Milyen a felvételi?  Tovább »

Már csak egy hónapotok van, hogy feltöltsétek a felvételihez szükséges dokumentumokat, az érettségit vagy a diplomát, esetleg a nyelvvizsgát.  Tovább »

Február 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin. Milyen határidőket nem szabad elfelejteni utána? Összegyűjtöttük.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X