Idén felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Nem fogtok unatkozni a következő hetekben - szakválasztás, jelentkezés, érettségi vár rátok.  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek a keresztféléves képzésekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen dátumokra és határidőkre kell odafigyelnetek novemberben, ha tanárként dolgoztok, középiskolai vagy egyetemi felvételire készültök?  Tovább »

Összegyűjtöttük a legfontosabb dátumokat: ezeket érdemes észben tartani a következő hetekben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sok fontos határidő jön szeptemberben is, amelyekre oda kell figyelni, ha nem akartok lemaradni a fontos dolgokról.  Tovább »

Már csak pár hetet kell várni a 2017-es felvételi ponthatáraira, és valljuk be, ez az időszak sem könnyű.  Tovább »

Fontos határidők jönnek februárban, a hónap közepéig az érettségizőknek, a felvételizőknek és az általános iskolásoknak is el kell dönteniük, merre...  Tovább »

Minden negyedik magyar fiatal tervezi a külföldi továbbtanulást, évente több ezren keresik a számukra legmegfelelőbb brit, osztrák, német, dán vagy...  Tovább »

Hogyan szerezhettek állami ösztöndíjas helyet? Melyek a legnépszerűbb alapszakok? Milyen a felvételi?  Tovább »

Már csak egy hónapotok van, hogy feltöltsétek a felvételihez szükséges dokumentumokat, az érettségit vagy a diplomát, esetleg a nyelvvizsgát.  Tovább »

Február 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin. Milyen határidőket nem szabad elfelejteni utána? Összegyűjtöttük.  Tovább »

Napokon belül megjelenik a 2015-ös felvételi tájékoztató: ha most jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezeket a határidőket nem szabad...  Tovább »

Hány pontot kaphattok az érettségiért, a nyelvvizsgáért vagy a versenyeredményért az egyetemi-főiskolai felvételin? Melyek a legnépszerűbb alapszakok?  Tovább »

Meddig lehet a hiányzó dokumentumokat pótolni? Mikor húzzák a ponthatárokat? Mikor tartják a pótfelvételit? Itt vannak a legfontosabb határidők.  Tovább »

Mit tehettek, ha most jöttetek rá, hogy a felvételi jelentkezési lapon meg kellett volna jelölni a kiválasztott szak önköltséges/államis formáját is?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X