Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztek a 2018-as felvételin.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mit kell vállalniuk azoknak az egyetemistáknak és főiskolásoknak, akik állami ösztöndíjasként kezdik meg tanulmányaikat ősszel?  Tovább »

Függetlenül attól, hogy nappali, esti vagy levelező munkarendben, alap-, osztatlan vagy mesterszakon, esetleg...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem árt észben tartani, hány államilag támogatott féléve van egy hallgatónak, nehogy szeptemberben szembesüljön vele, hogy elfogyott.  Tovább »

Ha szeptemberben állami ösztöndíjas, vagy állami részösztöndíjas képzést kezdtek meg, idén is kénytelenek lesztek aláírni a hallgatói nyilatkozatot...  Tovább »

Csúszol, passzív félévre mész, esetleg egyetemet váltasz?  Tovább »

Mit vállal magára egy gólya a hallgatói nyilatkozattal? Gyakran felmerülő kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

Ha elhagynád az egyetemed vagy nagy lemaradásban vagy, súlyos pénzekbe kerülhet.  Tovább »

Ha szeptemberben állami ösztöndíjas vagy részösztöndíjas képzést kezdtek meg, hallgatói nyilatkozatot kell aláírnotok.  Tovább »

Szakváltás esetén is vissza kell fizetni az állami ösztöndíj mértékének a felét?  Tovább »

Mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre szeretnétek jelentkezni? Fizetnetek kell, ha nem szerzitek meg időben a diplomát?  Tovább »

Elstartolt a 2016-os felvételi: milyen követelményeknek kell megfelelnetek, és milyen kötelezettségeket kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjjal...  Tovább »

Akkor is vissza kell fizetnetek az állami ösztöndíjat, ha az első félév után meggondoltátok magatokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány államilag finanszírozott félévvel gazdálkodhattok? Összegyűjtöttünk mindent, amit az államilag támogatott félévekről tudnotok kell.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X