Sok olyan program van, amivel gyorsan fordíthattok szavakat angolról magyarra és fordítva.  Tovább »

Az utolsó simításokat végzik a kütyün, amely mellett majdnem természetes tempóban beszélgethet két ember, aki amúgy nem érti egymás nyelvét - írja a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Összegyűjtöttünk 5 olyan fordítóprogramot amik sokkal könnyebbé tehetik az életeteket. Egyszerűek, gyorsak és ingyenesek.  Tovább »

Külföldi nyaralásra készültök, vagy hosszú idő után újra idegen nyelven néznétek filmet, sorozatot, esetleg angol nyelvű könyvet olvasnátok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újított a Google, mától sokkal praktikusabban lehet használni a nyelvfordítót.  Tovább »

Összeszedtük a legjobb fordító appokat, amelyek nem csak utazáskor lehetnek hasznosak.  Tovább »

Nagyon jól tudnak jönni azok a mobilalkalmazások, amelyek már nem csak a leírt, hanem a hallott idegen mondatokat is le tudják fordítani.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és nem akartok szótárt cipelni magatokkal? Mutatjuk a legjobb online fordítóprogramokat - a Google fordítóján kívül.  Tovább »

Hatalmas sikert aratott a telefon kamerájával feliratokat lefordító mobilalkalmazás, amely végre magyarul is elérhető.  Tovább »

Február 28-ig pályázhattok a Paul Celan-ösztöndíjra, amellyel egy mű lefordításához kaphattok havi 635 ezer forint támogatást, közben pedig 3-6...  Tovább »

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le?  Tovább »

Három olyan alkalmazást ajánlunk, amely az iskolában, otthon és külföldön is megkönnyítheti az életeteket.  Tovább »

Úgy tűnik, a Microsoft fordítója nem úgy működik, ahogyan kellene.  Tovább »

Utatás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek nemcsak leírt, hanem "hallott" szöveget is le tudnak fordítani - ma ilyen...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy idegen nyelvű tanulmányokat, cikkeket vagy könyveket olvasnátok, de a nyelvtudásotok még nem tökéletes?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X