Szívesen letöltenétek a telefonotokra néhány hasznos appot?  Tovább »

Gyakran kell idegen nyelvű szövegeket, tanulmányokat, könyveket olvasnotok az egyetem, főiskola miatt? Ma egy újabb fordító appot ajánlunk nektek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak egy megbízható fordítóprogramot kerestek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A világ legjobb fordítója - így hirdeti magát a DeepL, amely magyarul sajnos nem tud, de angolul, franciául, németül, spanyolul, olaszul, hollandul...  Tovább »

Sok olyan program van, amivel gyorsan fordíthattok szavakat angolról magyarra és fordítva.  Tovább »

Az utolsó simításokat végzik a kütyün, amely mellett majdnem természetes tempóban beszélgethet két ember, aki amúgy nem érti egymás nyelvét - írja a...  Tovább »

Összegyűjtöttünk 5 olyan fordítóprogramot amik sokkal könnyebbé tehetik az életeteket. Egyszerűek, gyorsak és ingyenesek.  Tovább »

Külföldi nyaralásra készültök, vagy hosszú idő után újra idegen nyelven néznétek filmet, sorozatot, esetleg angol nyelvű könyvet olvasnátok?  Tovább »

Újított a Google, mától sokkal praktikusabban lehet használni a nyelvfordítót.  Tovább »

Összeszedtük a legjobb fordító appokat, amelyek nem csak utazáskor lehetnek hasznosak.  Tovább »

Nagyon jól tudnak jönni azok a mobilalkalmazások, amelyek már nem csak a leírt, hanem a hallott idegen mondatokat is le tudják fordítani.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és nem akartok szótárt cipelni magatokkal? Mutatjuk a legjobb online fordítóprogramokat - a Google fordítóján kívül.  Tovább »

Hatalmas sikert aratott a telefon kamerájával feliratokat lefordító mobilalkalmazás, amely végre magyarul is elérhető.  Tovább »

Február 28-ig pályázhattok a Paul Celan-ösztöndíjra, amellyel egy mű lefordításához kaphattok havi 635 ezer forint támogatást, közben pedig 3-6...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X