Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái - ezzel...  Tovább »

Előzetes adatok szerint 105 ezren jelentkeztek az idei felvételin alap-, osztatlan és mesterszakra, valamint felsőoktatási szakképzésre - ez ezerrel...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint 105 ezer diák adott be jelentkezést a felsőoktatási intézmények szeptemberben induló képzéseire, ez nagyjából megegyezik az előző esztendő...  Tovább »

Élvezzétek ki, hogy délután kettőkor már vége a sulinak, ne féljetek kilógni a sorból, és ne stresszeljetek azon, hogy még nem tudjátok, mi lesz...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A 2014-es rendes felvételi eljárásban összesen 106 175-en jelentkeztek valamilyen egyetemi vagy főiskolai képzésre, és 73 973-an kerültek be.  Tovább »

Hogyan változott az elmúlt években a felvételizők száma? Hányan kezdhették el tanulmányaikat valamelyik egyetemen vagy főiskolán az elmúlt években?  Tovább »

Összesen 72 ezren kezdik meg tanulmányaikat szeptemberben valamelyik egyetem vagy főiskola felsőoktatási szakképzésén, alap-, osztatlan vagy...  Tovább »

Több mint 95 ezer felvételiző tudja meg ma este, felvették-e egyetemre vagy főiskolára - jóval kevesebben izgulhatnak, mint ahányan az elmúlt...  Tovább »

3273-an jelentkeztek a 2013-as felvételin osztatlan jogászképzésre, amely egyike annak a tizenhat szaknak, amelyen az...  Tovább »

London már most a második legnagyobb magyar város, a tehetséges fiatalok közül pedig egyre többen döntenek úgy, hogy...  Tovább »

A felsőoktatásnak is jót tesz, ha a kamara és a gazdaság ott megjelenik - mondta Parragh László, a Magyar...  Tovább »

Csökkentsék a korai iskolaelhagyók számát, dolgozzanak ki stratégiát a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok...  Tovább »

Nehéz a matematikai felvételi vizsga, ami eldöntötte több mint hatvanezer középiskolába jelentkező sorsát - írja a Magyar Nemzet.  Tovább »

Az intézmények versenyeznek a hallgatókért, a jelentkezők pedig küzdenek az intézményekért.  Tovább »

Az idén felsőoktatásba készülő diákok találnak majd számos hasznos információt és tippet a pénteken megjelenő Katapult 2009 című kiadványban.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X