A felsőoktatási intézmények még erőteljesebb bekapcsolását szorgalmazta a nemzetközi vérkeringésbe az oktatási államtitkár kedden Budapesten.  Tovább »

Évente több százmillió forintot fordítanak a nagyobb felsőoktatási intézmények „fizetős” diákok toborzására.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A romániai felsőoktatási intézményeknek is segíteniük kell leszámolni azzal a tévhittel, hogy Romániában túl sok fiatal jár egyetemre - hangoztatta...  Tovább »

A kormány több mint 4 milliárd forintot biztosított a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), Ludovika campusban történő elhelyezésének újabb...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik magyar egyetemen tanítanak a legjobb tanárok.  Tovább »

A felsőoktatásban egyértelmű, világos szabályokra és viselkedésre van szükség a tiszta versenyhelyzet és az egyenlő lehetőségek biztosítása...  Tovább »

November közepén jár le majdnem két tucat, 2014-ben kinevezett egyetemi kancellár megbízása. A hvg.  Tovább »

Sok fontos határidő jön szeptemberben is, amelyekre oda kell figyelni, ha nem akartok lemaradni a fontos dolgokról.  Tovább »

A családi pótlékról és a családi adókedvezményről is lemondhatnak a szülők, ha gyermekük egyetemen tanul tovább.  Tovább »

Hány félévig lehet egyetemen, főiskolán tanulni anélkül, hogy kapnátok egy csekket egy több százezer forintos összegről?  Tovább »

A tavaszi félév végén a Szegedi Tudományegyetem is átállt a Neptun tanulmányi rendszerre.  Tovább »

Újra nevet váltott az egykori Kecskeméti Főiskola, a Semmelweis Egyetem karaként működik tovább a Pető András Főiskola, még egy utolsó lehetőséget...  Tovább »

Pár nap múlva kezdődik az őszi szemeszter, úgyhogy itt az idő: szerezzétek be azokat a dolgokat, amelyekre szükségetek lesz az egyetemen, főiskolán...  Tovább »

Önkéntes és díjmentes katonai kiképzést vezetnek be az új tanévtől egyes lengyel felsőoktatási intézményekben annak a megállapodásnak az értelmében...  Tovább »

Rengeteg civilszervezet települt ki idén is a Szigetre, sok ezek közül a fesztivál alatt is tájékoztat, lehetőségekről informál és játékosan hívja...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X