Egyetemistaként milyen lehetőségek vannak Egerben?  Tovább »

Legalább egy-másfél éves felkészüléssel számolhatsz, ha valamelyik brit egyetemen szeretnéd megkezdeni tanulmányaidat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Forbes magazin minden évben közzéteszi a világ leggazdagabb embereinek listáját.  Tovább »

Bécsi kampuszt alapít a CEU - közölte az intézmény hétfőn.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

„Elég volt abból, hogy a kormányzat korlátolt korifeusai minősíthetetlen stílusban és színvonalon minősítgessék a magyar felsőoktatás által...  Tovább »

Ha főiskolára vagy egyetemre jelentkeztetek, hamarosan azon is el kell gondolkoznotok, hogy a sikeres felvételi után hová költöztök majd.  Tovább »

Felsőoktatási gyűjtőpontokon adhattok le tartós élelmiszereket, ezzel segítve a hátrányos helyzetű családokat.  Tovább »

Ha ebben a félévben diplomáztok és versenyeztetnétek a szakdolgozatotokat, ez a pályázat nektek való.  Tovább »

Megdöbbentő fotók és videók kerültek nyilvánosságra a Sydneyben lévő Newcastle Egyetem kollégiumaiban élő hallgatókról.  Tovább »

Meghirdették a Tajvanba szóló ösztöndíjakat a 2018/2019-es tanévre, magyar hallgatók tandíjmentességet és havi ösztöndíjat kaphatnak.  Tovább »

Kétéves mesterszakon, négyéves doktori képzésen vagy egy-két szemeszteres részképzésen vehetnek részt szeptembertől a Pekingi Technológiai...  Tovább »

A felsőoktatás koncepcióban az áll, hogy "a magyar felsőoktatás világszínvonalú lesz hamarosan. Ez a szokásos blöff. Nem lesz" - szögezte le a hvg.  Tovább »

Folyamatosan emelkedik az utóbbi években a csehországi egyetemeken és főiskolákon tanuló külföldi hallgatók száma.  Tovább »

Érdekes kezdeményezéssel állt elő a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadó oktatója, Hamburger Béla, aki két tankönyvet is közzétett teljesen ingyen egy...  Tovább »

Csaknem 492 ezren tanultak állami ösztöndíjas formában az elmúlt három évben a magyar felsőoktatásban - írja az Oktatási Hivataltól származó...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X