Sokaknak egy újabb korszak zárul le az utolsó vizsga befejeztével.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptembertől Vezetés és gazdálkodás a közszolgálatban szakirányú továbbképzési szak indul a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.  Tovább »

Új ösztöndíjprogramot hirdettek végzős középiskolások számára, annak érdekében, hogy segítsék az átmeneti időszakot a középfokú- és felsőoktatás...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még mindig óriási akadályt jelent a nyelvvizsga megszerzése az egyetemistáknak.  Tovább »

A pályakezdő egyetemi-főiskolai oktatók még inkább érzékelik a bérnövekedést Rétvári Bence államtitkár szerint.  Tovább »

Állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek az idei felvételin?  Tovább »

A kezdő oktatók fizetésének emelését, arányosabb bértábla kialakítását kéri a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete, amely szerint a kormány még...  Tovább »

A kiemelkedő teljesítményű hallgatók tíz hónapon keresztül havi 40 ezer forintos juttatást kaphatnak, ha elnyerik a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat.  Tovább »

Jelentkeztetek az egyetemre, de nem szeretnétek már idén szeptemberben elkezdeni a tanulmányaitok? Mit tehettek? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Hány félévig tanulhattok állami támogatással egyetemen vagy főiskolán? Mi a helyzet, ha orvosi egyetemre jártok? És ha doktori képzést végeznétek?  Tovább »

Még nem kaptátok meg a diplomátokat, mert nem szereztetek nyelvvizsgát? Új feltételekkel indul újra a diplomamentő program.  Tovább »

Elkezdődött a vizsgaidőszak, de nem csak a tanulásra érdemes figyelni, ha nem szeretnétek kreditet bukni.  Tovább »

Fel kell készülni: nehéz hetek várnak az egyetemistákra és főiskolásokra, elkezdődött ugyanis a vizsgaidőszak.  Tovább »

A 24 éves hallgató évekig titkolta, hogy egyetemen tanul, a családja pedig nem is sejtette, hogy épp a diplomaosztóra hívja meg őket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X