Egyre több külföldi tanul Magyarországon a Stipendium Hungaricum programmal - rájuk jóval többet költ az állam, mint a magyar hallgatókra.  Tovább »

Keresztféléves felvételire jelentkeznétek? Mutatjuk, hol találjátok a meghirdetett szakokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Melyik képzési területhez vagy szakhoz kaphattok pontot például az OKJ-s bizonyítványért a keresztféléves felvételin?  Tovább »

A jelenlegihez hasonló mértékben, évfolyamonként ezres nagyságrendben megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a Budapesti Corvinus Egyetemen azt...  Tovább »

hirdetés

Megszületett a társadalmi nemek szak megszüntetéséről szóló határozat, ezt a 444 szúrta ki.  Tovább »

Milyen átlagbérre számíthatnak a gazdasági szakokat végzett diplomások?  Tovább »

Miniszteri biztosokat neveztek ki az Innovációs és Technológiai Minisztériumban (ITM) a tárcához tartozó meghatározó területekre - közölte a...  Tovább »

Mennyire jó megoldás a félév végi vizsga? Tényleg bizonyítjuk a megtanultakat vagy egyszerűen minden törlődik utána?  Tovább »

Mit érzékelnek majd a Budapesti Corvinus Egyetem jelenlegi hallgatói az intézményt érintő változásokból? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Semmilyen tájékoztatást nem kaptak a minisztériumtól a felsőoktatási intézmények fenntartói struktúrájának átalakításáról – írja a Felsőoktatási...  Tovább »

Alapjaiban forgatná fel a kormány a felsőoktatást, de a konkrét elképzelést sem a rektorok, sem a hallgatók nem ismerik.  Tovább »

Már elérhető a Bursa Hungarica pályázati anyaga az önkormányzatok honlapján. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak? Itt a válasz.  Tovább »

Milyen átlagbérre számíthatnak a műszaki szakokat végzett diplomások?  Tovább »

A 2020-ban bevezetendő Corvinus-ösztöndíj azonos nagyságrendben kiválósági, illetve rászorultsági alapon jár majd a jelentkező hallgatóknak - írja a...  Tovább »

A napokban kerülhet a kormány elé az az előterjesztés, amely a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem nemzetközi innovációs és kreatívipari tudásközponti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X