Rengeteg civilszervezet települt ki idén is a Szigetre, sok ezek közül a fesztivál alatt is tájékoztat, lehetőségekről informál és játékosan hívja...  Tovább »

A magyar egyetemi hallgatók 58 százaléka dolgozik tanulmányai mellett, a külföldi hallgatóknál ez az arány 26 százalék - írta a Népszava pénteken, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az eduline tudósítói szerda délután a Pont Ott Partin jártak, ahol a rossz idő ellenére több százan várták a 2017-es ponthatárokat.  Tovább »

Bekerültetek a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára? Akkor a következő dolgokat ne hagyjátok ki!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A ponthatárok kihirdetésének időpontja egyre csak közeleg.  Tovább »

Csaknem harminc országból több mint száz hallgató érkezik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) orvoskara által szervezett, hétfőn kezdődő 18.  Tovább »

Fontos kérdés a felvételizőknek: mikor jár az emelt szintű érettségi után az 50 többletpont?  Tovább »

Sokakat érintő, mégis kevésszer feltett kérdésekre kerestük a válaszokat.  Tovább »

Habár a pontozási rendszerek intézményenként eltérőek, bizonyos jogcímeken többlettpontokhoz juthattok a mesterszakos felvételitek során.  Tovább »

Legkésőbb július 12-ig van lehetőségük a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre jelentkezőknek arra, hogy benyújtsák a még hiányzó...  Tovább »

Megnéztük, tavaly hány pontra volt szükség az osztatlan tanári szakok esetében államilag finanszírozott formában.  Tovább »

Jövő szerdán lejár a határidő, ideje átvenni mindent még egyszer.  Tovább »

Az ügyfélszolgálatot hétvégén is kereshetitek.  Tovább »

Sokakat érinthet a kérdés, itt a válasz:  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X