Az Óbudai Egyetem telephelyet hoz létre Salgótarjánban, ahol 2017-ben elindítják a felsőoktatást.  Tovább »

Hány államilag támogatott félévetek marad, ha már szereztetek egy OKJ-s szakképesítést? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány államilag támogatott félévetek marad, ha már szereztetek egy OKJ-s szakképesítést? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Valamivel nagyobb lesz a verseny a felsőoktatási szakképzések ösztöndíjas férőhelyeiért, mint tavaly: az idén 11 ezren jelentkeztek kétéves...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Összesen 11 020-an jelentkeztek az idén szeptemberben induló felsőoktatási szakképzésekre, első helyen 4971-en...  Tovább »

Az alap-, osztatlan és mesterszakok mellett a felsőoktatási szakképzésekre is február 15-ig jelentkezhettek - így számíthatjátok ki, hány ponttal...  Tovább »

2013 szeptemberében már csak egyetemek és főiskolák indíthatnak felsőoktatási szakképzéseket, és a szakok neve is megváltozott: megnéztük, milyenek...  Tovább »

Beszámítanak-e a felsőoktatási szakképzéseken szerzett kreditek az alapszakokon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Kaptok-e diplomát, ha elvégeztek egy felsőoktatási szakképzést? Miért éri meg ilyen képzésre járni? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

2013 szeptemberétől új képzéseket indítanak az egyetemek és főiskolák: a felsőoktatási szakképzések kétévesek, és bár diploma nem jár értük, a...  Tovább »

2013 szeptemberétől megszűnik a felsőfokú szakképzés, helyét a felsőoktatási szakképzés veszi át, amelyet ettől az...  Tovább »

2013 szeptemberétől megszűnik a felsőfokú szakképzés, helyét a felsőoktatási szakképzés veszi át: ilyen szakokat az...  Tovább »

Felsőfokú szakképzés helyett felsőoktatási szakképzésekre jelentkezhetnek 2013-tól a felvételizők – az új szabályok miatt több főiskola kénytelen...  Tovább »

Milyen felsőoktatási szakképzéseket indítanak az egyetemek és főiskolák jövő szeptemberben? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Diplomások is tanulhatnak OKJ-s képzéseken, államilag finanszírozott formában?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X