Nincs izgalmasabb annál játék, mint amikor egy óra számol vissza, nektek pedig minél több dolgot kell összegyűjtenetek.  Tovább »

Öt rövid kérdésre kell válaszolnotok, és kiderül, hogy mennyire van előttetek Magyarország térképe. Hány válaszotok lesz hibátlan?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Olyan magasságból tekinthettek le a magyarországi városokra, ahonnan még soha.  Tovább »

Lássuk, ki mennyire figyelt földrajzórán. Összeállítottunk nektek egy kérdéssort, amellyel letesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felismeritek, hogy egy hegy vagy egy énekes áll a név mögött?  Tovább »

Nem könnyű feladat felismerni a hasonló zászlókat. Nektek menne? Mennyit tudtok kitalálni mielőtt lejár az idő?  Tovább »

Nagyon menő földrajzteszt: ország-város angolul.  Tovább »

Ha jók vagytok az ország-városban, akkor ez a teszt nektek szól. Kíváncsiak vagytok, hogy mennyit tudtok? Itt most tesztelhetitek magatokat.  Tovább »

Egy dolog ismerni az európai fővárosokat, más dolog ebben a kvízben eltalálni őket. Itt nem elég a földrajzi tudás, gyorsaság is kell.  Tovább »

Annyira nem is laza, mint előre gondolnád, igazán embert próbáló lehet estére. Jól mennek a fővárosok? Rajtad nem lehet kifogni?  Tovább »

Országok és fővárosaik: mennyire figyeltetek földrajzórán?  Tovább »

Most kiderül, figyeltél-e a részletekre földrajzórán.  Tovább »

Szép, és sokat lehet tanulni belőle. Mi kell még?  Tovább »

No, nem Ausztria és Nagy-Britannia fővárosát kell kitalálni, ennél azért nehezebb dolgotok lesz.  Tovább »

Országokat kell felismerni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X