Jártatok már a legismertebb magyarországi tavaknál? Jól tudjátok, hogy melyik tó hol található? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Három különböző földrajzi kvízzel tesztelhetitek tudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha esetleg földrajzból érettségiztek, ez a teszt jó gyakorlás lehet az egyik feladattípusra, ugyanis az elmúlt évek érettségi feladatsoraiból...  Tovább »

Hallottatok már a következő településekről? Vajon melyik megyében vannak? Lássuk, mennyire ismeritek a kisebb magyarországi településeket.  Tovább »

hirdetés

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar megyéket és a településeket. Nektek hibátlan lesz? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Most kiderül, mennyire ismeritek a különleges állatokat, élőhelyeiket és megnevezésüket. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Magyarország nemzeti parkjairól állítottuk össze nektek ezt a tesztet. Melyiket alapították a legrégebben? Hol található a legnagyobb nemzeti park?  Tovább »

Tudjátok, hogy egy-egy állatfaj hol őshonos? A különleges nevűeket is ismeritek? Akkor ez a teszt nem foghat ki rajtatok. Hibátlan lesz?  Tovább »

Ha gyakorolnátok a közelgő érettségire vagy csupán szeretnétek tesztelni magatokat, ez a kvíz nektek való.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a különböző nemzetek zászlóit. Nektek hibátlan lenne az összes kérdés?  Tovább »

Ti tudjátok, mi ezeknek az országoknak a fővárosa? Most kiderül, mennyire vagytok jók föciből. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ismeritek a világ nagy folyóit? Most kiderül, mennyire figyeltetek a földrajzórán. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Magyarország különböző folyóiról, településeiről, hegységeiről szólnak többek között az alábbi kérdések. Lássuk, kifognak-e rajtatok.  Tovább »

Összeállítottunk nektek egy földrajztesztet az érettségik alapján. Most tesztelhetitek a tudásotokat.    Tovább »

Ti felismeritek az országokat, folyókat és településeket? Most kiderül, mennyire vagytok jók föciől. A 2017.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X