Melyik egyetem alap- és osztatlan képzései szereztek a legtöbben állami ösztöndíjas, nappali tagozatos helyet? Mutatjuk.  Tovább »

Milyen szerepet játszik a 2018-as felvételi ponthatárainak meghúzásakor az a szaksorrend, amit meghatároztatok a jelentkezéskor?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Melyek a legnépszerűbb alapszakok, egyetemek és főiskolák, illetve karok a 2018-as felvételin? Itt találjátok a listákat.  Tovább »

Több tízmilliárd forintot fordít a kormány arra, hogy a magyar egyetemek jobb helyezéseket érjenek el a nemzetközi rangsorokban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már csak pár hét van hátra a 2018-as felvételi ponthatárok meghúzásáig: itt találjátok a három legfontosabb népszerűségi listát.  Tovább »

Hat magyar egyetem került fel a Center of World University Rankings (CWUR), a világ ezer legjobb felsőoktatási intézményét felsorakoztató 2018/19-es...  Tovább »

Óvodapedagógus, programtervező informatikus, sportszervező - ezek tartoznak a legnépszerűbb szakok közé a Nyíregyházi Egyetemen.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, amelyeket több cikkben is ismertettünk - itt találjátok a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit.  Tovább »

Két százalékkal emelkedett az első helyes jelentkezések száma a Debreceni Egyetemen (DE), 8804 felvételiző jelölte meg az intézmény valamelyik...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018-as felvételi jelentkezési adatait, kiderült, melyek a legnépszerűbb alapszakok és egyetemek.  Tovább »

A főiskolások és egyetemisták negyede éhezett az előző hónapban az Egyesült Államok 66 felsőoktatási intézményét alapul vevő felmérés szerint -...  Tovább »

„Elég volt abból, hogy a kormányzat korlátolt korifeusai minősíthetetlen stílusban és színvonalon minősítgessék a magyar felsőoktatás által...  Tovább »

Mind a négy magyarországi orvosi egyetem felkerül a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb rangsorára, a legjobb eredményt a Semmelweis Egyetem érte...  Tovább »

Több mint ötven egyetemen szakították meg óráikat az előadók, még az olyan neves intézményekben is megakadt a tanítás, mint az oxfordi vagy a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X