Melyek a legnépszerűbb egyetemi-főiskolai karok a 2017-es felvételin?  Tovább »

A kompetenciaméréseket követően a legjobb budapesti, Pest és Győr-Moson-Sopron megyei gimnáziumokban töltötték ki a diákok a kérdőívet, így 961...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetem gyűjtötte be a legtöbb első helyes jelentkezést, ezzel a népszerűségi lista élén áll.  Tovább »

A QS összeszedte a világ legszebbnek tartott egyetemét. Ezek lettek a legfotogénebbek.  Tovább »

hirdetés

Szingapúri, hongkongi és dél-koreai felsőoktatási intézmények vezetik a Quacquarelli Symonds legfrissebb listáját.  Tovább »

Megszületett az eredmény: két külön szavazás alapján a Szegedi Tudományegyetem és a Miskolci Egyetem kampusza a legszebb a hazai kampuszok közül.  Tovább »

Összeszedtük nektek a külföldi egyetemek legjobbjait Európában. Ha külföldön terveztek tanulni, akkor ezeken az egyetemeken érdemes körülnézni.  Tovább »

Itt a második kör: még mindig szavazhattok a legszebb magyar egyetemi kampuszra. Szerintetek melyik a legszebb?  Tovább »

Lassan közeledik az érettségi szezon vége - persze a középszinten szóbelizők még pár napig izgulhatnak -, így valószínűleg már mindenki elkezdte...  Tovább »

Kíváncsiak vagyunk, szerintetek melyik a legszebb magyar egyetemi campus. Szavazzatok a legnagyobb egyetemek szépségversenyében.  Tovább »

Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia helyett sokan a szintén magas színvonalú kanadai egyetemeket választják. Még anyagilag is jobban jönnek ki.  Tovább »

A nemzetközi kutatások az elmúlt években mind a magyar egyetemi autonómia csökkenését jelezték - írja a 444.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési adatait: nincs meglepetés, az idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetemre...  Tovább »

Az Oktatási Hivatal vizsgálja a Magyarországon képzést folytató külföldi egyetemek működési feltételeit, erről hamarosan jelentés is készül - mondta...  Tovább »

A QS összeállította a legjobb műegyetemek listáját.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X