Van, ahol már a héten elkezdődött az őszi szorgalmi időszak, és vannak olyan egyetemek, amelyeken később kezdik meg az órákat.  Tovább »

Vannak olyan dolgok, amikkel minden elsőévesnek szembesülnie kell majd, ha elkezdi az egyetemet, összeszedtünk párat nektek ezekből a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az angliai diákok, akiknek a legmagasabb a tandíjuk az Egyesült Királyságban, nem elégedettek az oktatás ár-érték arányával.  Tovább »

Több mint 6500 új hallgató kezdheti meg tanulmányait 2017 szeptemberétől a Szegedi Tudományegyetemen.  Tovább »

hirdetés

Melyek a 2017-es felsőoktatási felvételi legnépszerűbb egyetemei és főiskolái, képzései? Utánajártunk.  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemi-főiskolai karok a 2017-es felvételin?  Tovább »

A kompetenciaméréseket követően a legjobb budapesti, Pest és Győr-Moson-Sopron megyei gimnáziumokban töltötték ki a diákok a kérdőívet, így 961...  Tovább »

Idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetem gyűjtötte be a legtöbb első helyes jelentkezést, ezzel a népszerűségi lista élén áll.  Tovább »

A QS összeszedte a világ legszebbnek tartott egyetemét. Ezek lettek a legfotogénebbek.  Tovább »

Szingapúri, hongkongi és dél-koreai felsőoktatási intézmények vezetik a Quacquarelli Symonds legfrissebb listáját.  Tovább »

Nyáron is rengeteg ingyenes kurzus vár a világ legjobb egyetemein.  Tovább »

Megszületett az eredmény: két külön szavazás alapján a Szegedi Tudományegyetem és a Miskolci Egyetem kampusza a legszebb a hazai kampuszok közül.  Tovább »

Összeszedtük nektek a külföldi egyetemek legjobbjait Európában. Ha külföldön terveztek tanulni, akkor ezeken az egyetemeken érdemes körülnézni.  Tovább »

Itt a második kör: még mindig szavazhattok a legszebb magyar egyetemi kampuszra. Szerintetek melyik a legszebb?  Tovább »

Lassan közeledik az érettségi szezon vége - persze a középszinten szóbelizők még pár napig izgulhatnak -, így valószínűleg már mindenki elkezdte...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X