Milyen dátumokra és határidőkre kell odafigyelnetek novemberben, ha tanárként dolgoztok, középiskolai vagy egyetemi felvételire készültök?  Tovább »

A diákhitel I. keretében fölvett összeget a legjobban lakás-takarékpénztárban lehet fialtatni - mondta Trencsán Erika, a BankRáció.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyes állam által nyújtott támogatások adómentességének törvénybe iktatását kezdeményezi kedden benyújtott törvényjavaslatában Rétvári Bence, az...  Tovább »

Milyen diákhitel-kedvezményt kapnak azok a törlesztők, akik egy, két vagy három gyermeket vállalnak? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az elmúlt időszakban beérkezett diákhitel-szerződések negyven százalékát már elektronikus aláírással kötötték meg.  Tovább »

A két gyermeket vállaló nők diákhitelének felét, a háromgyermekes nők diákhitel-tartozását pedig teljesen elengedik 2018.  Tovább »

Eltörlik a diákhitel 2 kamatát, alaposan beolvasott egy középiskolás az oktatáspolitikusoknak, keressük az ország legszebb egyetemvárosát - ezek...  Tovább »

Fontos, hogy továbbtanuljanak a fiatalok, és tisztában legyenek a diákhitel nyújtotta lehetőséggel - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások...  Tovább »

Egészen szeptember 30-ig igényelhettek diákhitel 2-t a kedden bejelentett változások miatt.  Tovább »

Több ponton módosítottak a diákhitel igénylési és törlesztési szabályain - összefoglaltuk a legfontosabb változásokat.  Tovább »

Nulla százalékra csökken a felsőoktatási hallgatók számára elérhető diákhitel2 kamata - döntött a kormány, közölte közös sajtótájékoztatóján Novák...  Tovább »

Sok fontos határidő jön szeptemberben is, amelyekre oda kell figyelni, ha nem akartok lemaradni a fontos dolgokról.  Tovább »

Önköltséges képzésre kerültetek be, ezért felvennétek a diákhitel 2-t?  Tovább »

Szeretnétek diákhitel 1-et igényelni, de nem tudjátok, milyen iratokra lesz szükségetek, és milyen adatlapokat kell kitöltenétek? Segítünk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X