Aggályos az ombudsman szerint, hogy csak két- vagy háromgyerekes nőknek engedik el a diákhitel-tartozást, a kedvezmény Székely László szerint az...  Tovább »

A diákhitel iránt idén jóval nagyobb az érdeklődés a korábbi évekhez képest a számos kedvező változás miatt - mondta Imre Zita, a Diákhitel Központ...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha önköltséges, vagyis fizetős szakon tanultok, érdemes utánanéznetek, hogy milyen lehetőségekkel könnyíthettek a költségeken.  Tovább »

Ha bekerültetek az egyetemre, akkor hamarosan ideje lesz elkezdeni készülni az első félévetekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamarosan kezdődik az új félév az egyetemeken, sokaknak ez lesz az első, ezért most összegyűjtöttünk pár fontos infót a diákhitelről.  Tovább »

A 25-60 éves kor közötti 3-14 éves gyermeket nevelő szülők 61 százaléka többek között fizetésükből akarják támogatni gyerekük továbbtanulását -...  Tovább »

Nagy lehetőség, hogy kamatmentes a Diákhitel2 - hangoztatta a Diákhitel Központ marketing- és kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd...  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) azt kéri a kormánytól, fontolja meg, hogy adómentes maradhasson a diákhitel törlesztéséhez...  Tovább »

Elképzelhető, hogy a jövőben a nyelvtanulás költségeinek fedezésére is fel lehet majd venni a diákhitelt - már ha a kormány rábólint a...  Tovább »

Azok az EU-s diákok, akik 2019 szeptemberétől kezdenék tanulmányaikat, ugyanazzal az éves tandíjjal és állami támogatású diákhitelekkel...  Tovább »

Kik vehetik fel a szabadon felhasználható diákhitel1-et? Összegyűjtöttünk minden fontos információt a leendő elsőéveseknek.  Tovább »

Továbbra is 2,3 százalék marad a szabad felhasználású Diákhitel1 kamata a 2018.  Tovább »

Átadták a Diákhitel Központ által meghirdetett ösztöndíjprogram nyerteseinek szerződéseit - közölte a központ.  Tovább »

Minden huszadik brit egyetemista végzett már valamilyen szexmunkát – írja a Vice.  Tovább »

Egyre többen férhetnek hozzá a diplomához, hiszen egyre kevésbé jelentenek akadályt az anyagi nehézségek például a diákhitel 2-nek köszönhetően -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X