Megújult a Diákhitel Direkt szolgáltatás, mostantól az egyszerűbb, biztonságosabb és gyorsabb használhatóság érdekében hitelesítő alkalmazás...  Tovább »

A diákhitel 2001-es indulása óta június 30-ig 359 971-en kaptak diákhitel 1-et, ebből 193 481 szerződést már lezártak – derül ki a Diákhitel Központ...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három fontos dátum, amit nem szabad elfelejteni, hiszen még szeptemberben észben kell tartani.  Tovább »

Szeptember 17-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket azok a hallgatók, akik már októberben szeretnének diákhitelt kapni.  Tovább »

hirdetés

Szeptember 17-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket azok a hallgatók, akik már októberben szeretnének diákhitelt kapni.  Tovább »

Az iskolakezdés az egyetemistáknak és a szüleiknek is komoly kiadásokat jelenthet.  Tovább »

Mi vár rátok a következő hónapban az iskolakezdésen kívül? Összegyűjtöttük, hogy mik a legfontosabb dátumok szeptemberben.  Tovább »

A diákhitelnek, ami a felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára igényelhető kölcsön, van diákhitel1 és diákhitel2 típusa is.  Tovább »

A javaslatok szakmai áttekintése folyamatban van - ezt közölte Székely László ombudsman jelentéséről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a...  Tovább »

Aggályos az ombudsman szerint, hogy csak két- vagy háromgyerekes nőknek engedik el a diákhitel-tartozást, a kedvezmény Székely László szerint az...  Tovább »

A diákhitel iránt idén jóval nagyobb az érdeklődés a korábbi évekhez képest a számos kedvező változás miatt - mondta Imre Zita, a Diákhitel Központ...  Tovább »

Ha önköltséges, vagyis fizetős szakon tanultok, érdemes utánanéznetek, hogy milyen lehetőségekkel könnyíthettek a költségeken.  Tovább »

Ha bekerültetek az egyetemre, akkor hamarosan ideje lesz elkezdeni készülni az első félévetekre.  Tovább »

Hamarosan kezdődik az új félév az egyetemeken, sokaknak ez lesz az első, ezért most összegyűjtöttünk pár fontos infót a diákhitelről.  Tovább »

A 25-60 éves kor közötti 3-14 éves gyermeket nevelő szülők 61 százaléka többek között fizetésükből akarják támogatni gyerekük továbbtanulását -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X