Csütörtökig kell a hallgatóknak benyújtaniuk a hiteligénylési kérelmet ahhoz, hogy március közepéig megkapják a kért diákhitelt - közölte a...  Tovább »

Több változás is életbe lép a kormány döntése értelmében a diákhitelezésben február 1-től, így módosul a diákhitel1 keretében felvehető legmagasabb...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyetemre készültök? Akkor fontos, hogy néhány dologgal tisztában legyetek, ha diákhitelt vennétek fel.  Tovább »

Újabb szereplőkkel kibővülve folytatja munkáját kedden a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal, a testület ülésén az ingyenes nyelvvizsgáról...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A diákhitellel kapcsolatban is számos változás lét életbe - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is...  Tovább »

Kik szabadulhatnak meg a diákhiteltől 2018-tól? Mennyi időre függesztik fel a diákhitel törlesztését? Itt vannak a legfontosabb információk.  Tovább »

Kik búcsúzhatnak el a diákhitel-tartozásuktól 2018-ban? Mutatjuk, milyen változások lépnek életbe január 1-jén.  Tovább »

A diákhitel1 kamata 2,3 százalék marad a 2018. január 1-je és június 30-a közötti időszakban. A kötött felhasználású diákhitel2 2017.  Tovább »

Remélhető, hogy a Magyar Követeléskezelő Zrt.  Tovább »

Januártól a felmondott hiteleket negyedévente kötelesek átadni az MKK Magyar Követeléskezelő Zrt.  Tovább »

December 15-ig igényelhettek idén utoljára diákhitelt. Az igénylők január 15-én kapják meg a kért összeget.  Tovább »

Már csak öt napig, december 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén - közölte a Diákhitel Központ.  Tovább »

Milyen dátumokra és határidőkre kell odafigyelnetek novemberben, ha tanárként dolgoztok, középiskolai vagy egyetemi felvételire készültök?  Tovább »

A diákhitel I. keretében fölvett összeget a legjobban lakás-takarékpénztárban lehet fialtatni - mondta Trencsán Erika, a BankRáció.  Tovább »

Egyes állam által nyújtott támogatások adómentességének törvénybe iktatását kezdeményezi kedden benyújtott törvényjavaslatában Rétvári Bence, az...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X