A kormány Európai Bizottságnak címzett válaszlevele szerint a lex CEU jó, és nem hajlandók változtatni rajta.  Tovább »

Az amerikai kormánynak "nincs hatásköre vagy szándéka" tárgyalni Magyarországgal a Közép-európai Egyetem (CEU) vagy más magyarországi egyetemek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az oktatásért felelős államtitkár szerint szerdán politikai döntés született az Európai Parlamentben, és nem kell miatta módosítani a felsőoktatási...  Tovább »

Érdekes stratégiát követ a kormány az egyetemmel való párbeszéd során.  Tovább »

hirdetés

Az EP-ben egy kemény hangú határozatot fogadtak el, melyben a lex CEU visszavonására is felszólítják a kormányt.  Tovább »

"Optimista értelmezésemben a kormányzat képviselői fontolgatják, hogyan lehetne a törvényt a teljesíthetőbb követelmények irányába átértelmezni...  Tovább »

Több, mint egy hónappal a CEU-t ellehetetlenítő törvény benyújtása után szóba állnának annak alanyával.  Tovább »

CEU-val kapcsolatos állításai miatt pénteken berendelték a Külgazdasági és Külügyminisztériumba a kanadai nagykövetet - közölte a Külgazdasági és...  Tovább »

A Miniszterelnökség cáfolja a Lattmann Tamás nemzetközi jogász által felvetetteket.  Tovább »

Vajon ezen csúszhat el a törvénymódosítás?  Tovább »

Főként a szokásos érveket és ellenérveket hallhatták azok, akik elmentek a lex CEU-ról szóló csütörtöki vitára a Terror Háza múzeumba.  Tovább »

A Közép-európai Egyetem (CEU) rektora szerint ha addig más nem történik, a CEU működési engedélye októbertől visszavonható lesz, és az egyetem nem...  Tovább »

Orbán Viktor válaszából erre lehet következtetni.  Tovább »

Kontler és Orbán együtt tanultok Oxfordban Soros-ösztöndíjasként.  Tovább »

Orbán Viktor miniszterelnök leszögezte, hogy kormánya teljes mértékben eleget kíván tenni az Európai Bizottság (EB) által a magyar felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X