Bebizonyítjuk: a tűzijátékon túl is van élet augusztus 20-án.  Tovább »

Pár nap múlva több ezren költöznek be (vagy vissza) az egyetemi, főiskolai kollégiumokba. Nem túlzás: kolisnak lenni sajátos életforma. Hogy miért?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gondolkoztatok már azon, hogy szeptemberben az egyetemen milyen feladatok várnak majd rátok?  Tovább »

Ha szeretnétek néhány programot beiktatni a tanév vagy az őszi szemeszter kezdete előtt, a megfelelő helyen jártok: megmutatjuk, milyen filmeket...  Tovább »

hirdetés

Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, ezúttal már tizenkét magyarországi helyszínen.  Tovább »

Ebben a nagy melegben utánajártunk, hogy mennyibe kerülnek a strandbelépők a nagyobb vidéki városokban.  Tovább »

Nem csak a fővárosban és a vidéki nagyvárosokban lehet olcsón strandolni. Az idei évben is vannak strandok, ahol ingyen mártózhattok meg a Balatonban.  Tovább »

Ha már nem tudtok mihez kezdeni a nagy hőségben, akkor van egy ötletünk: irány a strand, ezt a meleget úgy is csak egy vízpart mellett lehet kibírni.  Tovább »

Tombolni fog ezen a héten a kánikula, úgyhogy ha a strandolást már unjátok (vagy a nyári munka után egy kis kikapcsolódásra vágytok), húzódjatok be...  Tovább »

Már teljes izgalomban vagytok a szerda esti felvételi ponthatárok miatt? Tereljétek el a gondolataitokat egy jó filmmel.  Tovább »

Marilyn Manson és Luis Fonsi is fellép a szezon második felében a Budapest Parkban, ahol koncertet ad többek között a Quimby és a Punnany Massif is.  Tovább »

Ha a héten egy kis pihenésre vágytok, ajánlunk pár helyet Budapesten, ahová érdemes elmenni. Itt a jó idő és a szünet, mi lenne jobb egy esti sétánál?  Tovább »

Épül a fesztiválváros a debreceni Nagyerdőben, ahol szerdán nyitja meg a kapuit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál - közölte a fesztivál...  Tovább »

Ezen a héten tombolni fog a kánikula, úgyhogy ha hűvösebb helyre vágytok, menjetek moziba. Ehhez ajánlunk ma népszerű filmeket.  Tovább »

Pár napra vége a strandidőnek, úgyhogy érdemes a napozás és az úszás helyett más programot keresni. Moziba mennétek? Van néhány ötletünk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X