Magyar filmeket szeretnétek nézni? Szemezgessetek a Magyar Filmhéten díjazott alkotások közül.  Tovább »

Újabb filmeket mutattak be a magyarországi mozikban - van köztük olyan is, amelyet nagyon régen vártunk.  Tovább »

A pénztárca üres, az ösztöndíj még arrébb van, és valahogy most még jobban fizető diákmunkát sem találtok?  Tovább »

Hétfőn kezdődött a Magyar Filmhét, jobbnál jobb filmeket nézhettek meg.  Tovább »

Deák Kristóf rendező és Udvardy Anna producer kapta a Mindenki című alkotásért a legjobb rövidfilmnek járó díjat a 89.  Tovább »

Mit tesz az ember, ha nincs a közelben használható tűzhely, de valamiből mégis vacsorát szeretne készíteni?  Tovább »

Eleged van a sémára készülő, a szójaszószon kívül semmi egzotikumot nem tartalmazó magyaros ázsiai gyorséttermekből?  Tovább »

Kolisnak lenni életforma: az ember többé-kevésbé ehető dolgot tud készíteni némi főtt tésztából, májkrémből, ketchupból és az otthonról hozott...  Tovább »

Lassan vége a farkasordító hidegnek, úgyhogy nyakatokba vehetitek a várost. Ma három szuper budapesti helyet ajánlunk nektek.  Tovább »

Jó hírünk van azoknak, akik a jégzajlás előtt szívesen tették meg a Batthyány tér és a Kossuth tér közötti rövid, de annál látványosabb utat hajóval.  Tovább »

A Lego Batman - A film továbbra is jelentős előnnyel vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát, 44 millió dolláros (12 milliárd forint) becsült...  Tovább »

Rossz hír a fiataloknak: CSOK ide, béremelés oda, az elszálló ingatlanárak miatt kinyílt az olló, emberi léptékkel nézve a végtelenségig nyúlik az...  Tovább »

Egy különleges Budapest-kalauzt, egy bestsellert, egy lélektani thrillert és egy olyan könyvet ajánlunk nektek a friss Libri-sikerlistáról, amelynek...  Tovább »

Ha nem tudjátok, milyen filmet nézzetek este, mutatjuk, milyen alkotásokat talált a legjobbnak a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia, a BAFTA.  Tovább »

Nem vártak a szezonig, ki akarták próbálni.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X