Közelednek a ZH-k, a témazárók, az érettségiről, a nyelvvizsgaszezonról és a látótávolságba kerülő vizsgaidőszakról nem is beszélve?  Tovább »

Biztosan láttátok már azt a háromszöget, amely az egyetemisták időbeosztását foglalja össze. A három csúcs: alvás, jó jegyek, szociális élet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak pár hét van az érettségiig, de két tétel között lazítanátok egy kicsit?  Tovább »

Mi kell ahhoz, hogy egy koliszobában filmklub szülessen? Hogyan lehet meghívni az ország leghíresebb pornóproducerét egy filmklubos vetítésre?  Tovább »

hirdetés

Alig tart ki az ösztöndíjatok a hó végéig, mégis szeretnétek eljutni színházba?  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnéznetek ezen a héten?  Tovább »

Metallica-koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában 2018. április 5-én.  Tovább »

Vranik Roland Az állampolgár című filmje nyerte el a legjobb drámának járó díjat a kaliforniai San Joséban megrendezett 27. Cinequest filmfesztiválon.  Tovább »

Március 15-én általában a politikáé a főszerep, de ettől még azoknak is jut program, akik inkább kerülnék a pártok rendezvényeit.  Tovább »

Március 21-én idézettel fizethettek a (szorgalmi időszakban is a túlélést jelentő) kávétokért több tucat budapesti és vidéki kávézóban.  Tovább »

A legtöbb egyetem környezete tele van kifejezetten diákok pénztárcájára és időbeosztására tervezett helyekkel.  Tovább »

Melyek Budapest legjobb hamburgerezői, pizzériái, ázsiai étkezdéi és hotdogozói?  Tovább »

Ezek a filmek aratták a legnagyobb sikert a hétvégén az amerikai mozikban: elsöprő győzelemmel nyitott az új King Kong-film, a Kong: Koponya-sziget...  Tovább »

Programajánló azoknak, akik szeretik a japán kultúrát: a japán művészi animációt akarja népszerűsíteni a Toldi Moziban március 16-án és 17-én...  Tovább »

hirdetés