Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Már majdnem egy hónap eltelt az őszi szemeszterből, lassan mindenki ráébred, hogy nemsokára jön a neheze. Milyen hibákat érdemes elkerülni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Alig pár hét telt el a szorgalmi időszakból, de a nagyi/szomszéd/nagybácsi már most a vizsgaidőszakkal riogat?  Tovább »

Jó néhány fokot csökkent a hőmérséklet, úgyhogy séta helyett k(ét előadás, szeminárium között) érdemes beülni egy filmre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az egyetemen sokan szereznek olyan tapasztalatokat, amelyekről még hosszú idő elteltével is gyomorgörccsel mesélnek.  Tovább »

Rengeteget lehet spórolni, ha nem csak a könyvesboltokban szerzitek be a könyveiteket, hanem egy kicsit böngésztek az interneten.  Tovább »

Kiderítették, leggyakrabban milyen ételeket visznek magukkal az egyetemisták a koliba vagy az albérletbe.  Tovább »

A kilencvenes évek második felében vagy a 2000-es évek legelején voltatok általános és középiskolások?  Tovább »

Sokaknak most kezdődött el élete egyik legújabb szakasza azzal, hogy egyetemre került és új városba költözött.  Tovább »

Ezekben a napokban költöztök el egy másik városba az egyetem vagy a főiskola miatt?  Tovább »

Az egyetem, főiskola nem csak arra jó, hogy a végén megkapjátok a bőrkötéses diplomát.  Tovább »

Pár nap múlva kezdődik az őszi szemeszter, úgyhogy itt az idő: szerezzétek be azokat a dolgokat, amelyekre szükségetek lesz az egyetemen, főiskolán...  Tovább »

A Le Figaro átvizsgálta az Uniplace francia portál vendégdiákok megélhetési költségeire vonatkozó elemzését.  Tovább »

Több tízezren kezdik meg az egyetemet, főiskolát néhány nap múlva. Mire érdemes odafigyelni az első hetekben, hónapokban?  Tovább »

Elstartolt a gólyatáborszezon, több tízezren indultak el a napokban a Balatonhoz, a Tiszához vagy más városokba, hogy megismerkedjenek leendő...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X