A huszonöt éves jubileumát ünneplő Scooter is fellép júliusban a debreceni Campus fesztiválon.  Tovább »

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezéssel, 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra.  Tovább »

Milyen filmekkel érdemes lazítani a tanévzárás előtt? Adunk néhány tippet azoknak, akik a kánikula elől a moziba menekülnének.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Erős programmal készülnek idén a VOLT fesztivál szervezői.  Tovább »

Hallgasd meg a saját exkluzív mixünket a Koncertblogtól a Tilos Rádió-s dj Drs tolmácsolásában a Budapest Park csütörtök esti rezesbandás...  Tovább »

Két vizsga között moziba mennétek? Mutatjuk, milyen filmeket néznek tömegek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Itt a nyár és hamarosan az év vége is, ha ti is szeretnétek olcsón megúszni a hétvégi strandolásokat, akkor itt van pár ötlet a Balaton-parti...  Tovább »

Több mint százezer látogatót várnak az idei Campus Fesztiválra, amelyet július 18. és 22.  Tovább »

Elkezdődött a vizsgaidőszak, az egyetemisták pedig ilyenkor literszámra képesek kávét inni. De a sok kávé helyett inkább igyatok jó kávét.  Tovább »

Szeretnétek minél olcsóbban megúszni a nyári utazgatásokat? Megmutatjuk, milyen vasúti kedvezményeket érdemes kihasználni.  Tovább »

15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezés segítségével - 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra.  Tovább »

Szívesen mennétek moziba két vizsga között, de nem tudjátok, milyen filmet néznétek meg?  Tovább »

Mindenki hallott már történeteket a kollégiumok higiéniai állapotairól: itt egy megdöbbentő példa arra, hogy van, amelyik sztori igaz.  Tovább »

Vészesen közeleg a 2018-as érettségi szezon - van néhány olyan kérdés, amit ilyenkor minden végzős középiskolás feltesz magának.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X