Összesített listában láthatjátok, hány diákot vettek fel idén és tavaly az ország legnépszerűbb egyetemeire.  Tovább »

A felvi.hu közzétette statisztikáit a 2018-as általános felvételi eljárás során felvettek diákok számáról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A győri Széchenyi István Egyetem elindította Coedu nevű e-learning rendszerét, amiben e-learning (Coedu) képzésben oktatott és/vagy vizsgáztatott...  Tovább »

Elindul az első e-sport tantárgy a Budapesti Corvinus Egyetemen.  Tovább »

hirdetés

Kedd este az Arénában koncertezik a 46 éves Ricky Martin. Hogyan lett gyorsan elhasználódó gyereksztárocskából a latin pop nemzetközi ikonja?  Tovább »

Most sem marad el a programajánló, erre a hétvégére is összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén...  Tovább »

Hogyan spórolhattok az albérleten, a tankönyveken, hol szerveznek ingyenes programokat, és mivel válthatjátok ki a tömegközlekedést?  Tovább »

Sok mindent be kell pakolnotok, ha most kezditek az egyetemet, főiskolát, és kollégiumba fogtok költözni.  Tovább »

Mielőtt elkezditek az egyetemet vagy főiskolát, ezeket a fogalmakat ismernetek kell. Magyar-magyar szótár, második rész.  Tovább »

Egyre több dolog szól amellett, hogy a Strandot tekintsük az egyszerű, halandó magyarok fesztiváljának.  Tovább »

Emlékeztek még a délutáni alvásokra? És arra, amikor még nem szerettétek a vasárnapi húslevest?  Tovább »

Milyen szabályokat érdemes - a saját érdeketekben - betartani, és mit nem szabad kihagyni a gólyatáborban? Íme pár fontos tipp:  Tovább »

Ha szeretnétek a holnapi napot kihasználni, akkor most pár olyan lehetőséget mutatunk, amit a fővároson kívül találtok meg.  Tovább »

Erre a hétvégére is összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén kikapcsolódásként megnézni.  Tovább »

Jó ideig vissza nem térő alkalomról van szó.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X