Hogyan spórolhattok meg több ezer forint havonta a vonatjegyen vagy a jegyzeteken?  Tovább »

Újabb nyári fesztivál programját hozták nyilvánosságra: az amerikai Pink Martini, valamint két francia csapat, a Nouvelle Vague és a Deluxe is...  Tovább »

Valahogy minden év leghosszabbnak tűnő hónapja a január és a február - a karácsonyi költekezés után a pénztárca üres, az első ösztöndíj még arrébb...  Tovább »

Végre vége a vizsgaidőszaknak, ezért lazításképpen moziba mennétek? Mutatjuk, milyen filmek kerültek az észak-amerikai kasszasikerlistára. #campuslife  Tovább »

Egyre több amerikai és brit egyetemista dönt úgy, hogy megspórolja a lakbért, és a diploma megszerzéséig valamilyen alternatív lakhatási lehetőséget...  Tovább »

Az egyetemre nem csak az érettségi tételek magolásával érdemes készülni - ma öt olyan filmet ajánlunk, amelyet érdemes megnézni még a gólyatábor, a...  Tovább »

Több ezer forint megy el minden hónapban bérletre?  Tovább »

Be szeretnél engedni embereket és barátkozni, vagy eleged van a hangoskodásból?  Tovább »

Sokak már befejezték a vizsgaidőszakot, így nem árt elkezdeni készülni egy jobb félévre.  Tovább »

Oscar-díjra jelölte Deák Kristóf Mindenki című alkotását a rövidfilmek kategóriájában az amerikai filmakadémia, amely kedden hozta nyilvánosságra a...  Tovább »

A Disney hétfői bejelentése szerint az űreposz új epizódjának címe Star Wars: The Last Jedi (Star Wars: Az utolsó jedi) lesz, és december 15-én...  Tovább »

Nemcsak kolisnak, "albisnak" - segítünk: albérletben élőnek - lenni is életforma.  Tovább »

Első magyar városként nyerte el Pécs a Tanuló Város díjat, mellyel azokat ismerik el, ahol kimagasló és „kézzel fogható” a fejlődés az oktatás és az...  Tovább »

Van néhány mondat, amellyel a legedzettebb egyetemistát is az őrületbe lehet kergetni. Könyvtári tartozás, no wifi, lekésett vizsga?  Tovább »

Milyen filmek kerülnek a mozikba a következő hetekben? Mit érdemes megnézni?  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X