Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) adatai szerint a oktatási igazolványok intézményi rendszerének augusztusi bevezetése óta 200 719...  Tovább »

Senki sem támadta meg a helyi választási bizottság határozatát, így február 18-án népszavazás dönt majd az erzsébetvárosi szórakozóhelyek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hol lehet kiereszteni a fáradt gőzt egy-egy vizsga után?  Tovább »

A szünet után folytatódik a téli vizsgaidőszak, sokan csak most kezdenek bele igazán a tanulásba.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Arcade Fire, Bobby McFerrin, Roger Waters, Rod Stewart, Lenny Kravitz, a Depeche Mode, Enrique Iglesias, Tricky, James Blunt, az Iron Maiden, a...  Tovább »

A vizsgaidőszak miatt ezt a szilvesztert otthon kell töltenetek, vagy egyszerűen nem szeretitek a december 31-i bulikat?  Tovább »

Elkezdődött a felvételi időszak, így minden végzős középiskolás fejében zsonganak gondolatok a jövőről, az egyetemről és az érettségiről.  Tovább »

Milyen az élet egyetemistaként Debrecenben?  Tovább »

A téli szünetben szívesen néznétek új filmeket? Utánajártunk, milyen filmekre vásároltak a legtöbben jegyet az amerikai mozikban - íme, a lista.  Tovább »

Itt van egy kis ízelitő a december 26-i tévéműsorból.  Tovább »

Milyen lehetőségek vannak a Corvinuson? Hol érdemes ebédelni, bulizni Budapesten?  Tovább »

A Gru 3 című animációs filmre váltottak a legtöbben jegyet a harmadik negyedévben - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken...  Tovább »

Ha már kicsit megfáradva és degeszre tömve hiányzik egy kis filmezés, akkor december 25-én kapcsoljátok be a tévét.  Tovább »

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még...  Tovább »

Szaloncukorral és némi bejglivel feltankolva szívesen megnéznétek a tévében valamilyen jó filmet?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X