Vranik Roland Az állampolgár című filmje nyerte el a legjobb drámának járó díjat a kaliforniai San Joséban megrendezett 27. Cinequest filmfesztiválon.  Tovább »

Március 15-én általában a politikáé a főszerep, de ettől még azoknak is jut program, akik inkább kerülnék a pártok rendezvényeit.  Tovább »

Március 21-én idézettel fizethettek a (szorgalmi időszakban is a túlélést jelentő) kávétokért több tucat budapesti és vidéki kávézóban.  Tovább »

A legtöbb egyetem környezete tele van kifejezetten diákok pénztárcájára és időbeosztására tervezett helyekkel.  Tovább »

hirdetés

Melyek Budapest legjobb hamburgerezői, pizzériái, ázsiai étkezdéi és hotdogozói?  Tovább »

Ezek a filmek aratták a legnagyobb sikert a hétvégén az amerikai mozikban: elsöprő győzelemmel nyitott az új King Kong-film, a Kong: Koponya-sziget...  Tovább »

Programajánló azoknak, akik szeretik a japán kultúrát: a japán művészi animációt akarja népszerűsíteni a Toldi Moziban március 16-án és 17-én...  Tovább »

Jövőre sem készül el minden idők legnagyobb kasszasikere, az Avatar folytatása.  Tovább »

Unatkoztok, de üres a pénztárcátok? Összegyűjtöttünk öt ingyenes programot, amit nem hagyhattok ki idén tavasszal.  Tovább »

Már nincs sok a szülőktől kapott apanázsból, az ösztöndíj még messze van? Mutatjuk, mikor kapjátok meg a tavaszi szemeszterben a diákhitelt.  Tovább »

Csak annyit mondunk, hogy "háromempé", Kacsamesék, Snake. Ugye, hogy mindenkinek ugyanaz jut eszébe ezekről a szavakról?  Tovább »

Az elmúlt években sokat változott az étkezési kultúra Magyarországon és Budapesten.  Tovább »

Magyar filmeket szeretnétek nézni? Szemezgessetek a Magyar Filmhéten díjazott alkotások közül.  Tovább »

Újabb filmeket mutattak be a magyarországi mozikban - van köztük olyan is, amelyet nagyon régen vártunk.  Tovább »

A pénztárca üres, az ösztöndíj még arrébb van, és valahogy most még jobban fizető diákmunkát sem találtok?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X