Robbie Williams, a Depeche Mode, Bruno Mars, a Green Day, a Marilyn Manson, Alice Cooper, a Tangerine Dream, John McLaughlin, Mireille Mathieu...  Tovább »

Nem csak finom, hanem mámorító receptet ajánlunk egyetemistáknak a rövid téli kikapcsolódáshoz.  Tovább »

Hiába fogadod meg minden szemeszter elején, hogy az idén nem fogsz elcsúszni a vizsgákkal, mégis mindig megtörténik?  Tovább »

Gyorsan szeretnétek átrágni magatokat az ötszáz oldalas jegyzeten?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A nagy családi együttléteken kívül más programot is terveznétek karácsonyra és az év utolsó napjaira?  Tovább »

Vizsgákkal búcsúztatjátok 2016-ot, és egy jó kis szóbelivel vagy írásbelivel indítjátok a 2017-es évet?  Tovább »

Ha a Jingle Bells szövege helyett ti még mindig az anatómia/grammatika/római jog tételeit mormoljátok, ajánlunk pár tippet: hogy fájdalommentesebb...  Tovább »

Érdekes listát találtunk az imdb.com-on: a lista készítői összegyűjtötték azt a 303 magyar filmet, amelyet mindenképpen meg kell nézni.  Tovább »

A Thelma és Louise, Az oroszlánkirály és a Roger nyúl a pácban című film is bekerült az amerikai filmregiszterbe.  Tovább »

Mert a következő néhány hónap nem lesz könnyű. De nem is fogjátok elfelejteni soha.  Tovább »

Üres a pénztárca, a következő ösztöndíjra pedig még sokat kell várni? Nem szívesen költenétek több ezer forintot jegyzetekre?  Tovább »

Van néhány napotok a pihenésre két vizsga között? Ha szeretitek J. R. R. Tolkient, akkor ez a nektek szóló könyvajánló.  Tovább »

Rossz hírünk van mindazoknak, akiknek a december nem a mézeskalácsot, a nagy családi együttlétet és az év legjobb buliját jelenti, hanem magolást és...  Tovább »

Mert egyetemistának lenni sajátos életforma... három-négy hónapig kifejezetten élvezetes, na de az, ami utána jön...  Tovább »

A Disney családi animációs filmje, a Vaiana (Moana) a hálaadás ünnepe óta uralja az észak-amerikai kasszasikerlistát, a hét végén csupán öt moziban...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X