Bécsi kampuszt alapít a CEU - közölte az intézmény hétfőn.  Tovább »

Ma délben szavaznak a képviselők arról a törvényjavaslatról, mely gyakorlatilag kitenné Magyarországról a CEU-t.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Február 28-ig pályázhattok a Paul Celan-ösztöndíjra, amellyel egy mű lefordításához kaphattok havi 635 ezer forint támogatást, közben pedig 3-6...  Tovább »

Mintegy harmincezer résztvevőt várnak az osztrák közalkalmazottak szakszervezeteinek szerda délutánra meghirdetett...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyre több érettségizett pályázik külföldi egyetemre, és egyre több határon túli iskola „vadászik” magyar hallgatókra.  Tovább »

Gettósítással vádolják Bécs polgármesterét, aki április 10-én kijelentette: lehetségesnek tartja, hogy a városban török nyelvű iskolákat nyissanak -...  Tovább »

Több ezren tüntettek a Bolognai folyamat ellen Bécsben, míg a felsőoktatási reformban részt vevő országok Budapesten a tízéves jubileumi konferencia...  Tovább »

A felsőoktatás képzési szerkezetét meghatározó bolognai folyamat eddigi eredményeiről és várható irányáról rendez Magyarország és Ausztria kétnapos...  Tovább »

Használjam ki a tehetségem és csináljam azt amit szeretek, vagy tartsam el a családom?  Tovább »

Ausztria meghosszabbítaná a külföldi orvostanhallgatók létszámára egyetemein alkalmazott és eredetileg csak átmenetinek szánt korlátozást -...  Tovább »

BOKU - Bécs – Ausztria. Ez az a hely, ahol mindez történik. Egy bécsi egyetemen tanuló olvasónk folytatódó megpróbáltatásai.  Tovább »

Harmadszor jelentkezik a Bécsben tanuló olvasónk, megosztva velünk egy külföldi viszgaidőszak nehézségeit.  Tovább »

Ezen a héten folytatódott a külföldön tanuló diáklány megmérettetése az egyetemen. Ebben a bejegyzésében olvashattok arról is, milyen Bécsben élni.  Tovább »

Egyik olvasónk iskolája Erasmus programjának keretében most Bécsben tanul és vizsgázik.  Tovább »

Szaktanár által kidolgozott, garantált minőségű szóbeli történelem érettségi tételeink közül a legújabb letölthető vizsgatétel az 1848-as...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X