Egy friss kutatásból kiderül: a legkevesebbet a bécsi egyetemistáknak, a legtöbbet pedig a budapesti diákoknak kell gyorsétteremben dolgozniuk, hogy...  Tovább »

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyedül él, mit csinálna, hánykor és hányszor.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miután kiderült, kik kerültek be kollégiumba és kik nem, elindult a második roham az albérletekért.  Tovább »

Sok mindent be kell pakolnotok, ha most kezditek az egyetemet, főiskolát, és kollégiumba fogtok költözni.  Tovább »

hirdetés

A befektetői bevásárlásoknak köszönhetően az idén csaknem 10 százalékkal több kiadó lakás közül válogathatnak az egyetemisták a felvételi...  Tovább »

Ha ti is albérletet kerestek, de eddig még nem találtátok meg a legjobb árat, akkor ez az app nektek is segíthet.  Tovább »

Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük.  Tovább »

Egy országos reprezentatív felmérésből kiderült, hogy Magyarországon a 18-59 éves korú lakosság ötöde érdekelt valamilyen módon az albérletekben.  Tovább »

A kollégiumokba, albérletekbe költözés előtt alaposan át kell gondolni, mit hova tesztek, mit visztek magatokkal otthonról, és mit nem, hiszen a...  Tovább »

Azonnal reagált az albérletpiac a felvételire: a kiadó lakások száma 28, a kiadó szobáké 12 százalékkal nőtt két hét alatt Budapesten és a nagy...  Tovább »

Sok lakástulajdonos megvárta a ponthatárok kihirdetését és csak ezt követően dobta piacra a kiadó lakását , ezért augusztus első napjaiban jóval...  Tovább »

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

Ha úgy gondoljátok, hogy nincs sok esélyetek a kollégiumba kerülni szeptembertől, de a bejárás is megoldhatatlan?  Tovább »

Budapesten és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek az albérleti díjak idén.  Tovább »

Budapesten 10 százalékkal drágultak az albérletek éves összevetésben, és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek a bérleti díjak.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X