Az egyetemisták körében legnépszerűbb, maximum 40 négyzetméteres budapesti garzonlakásokat június elején átlagosan havi 110 ezer forintért...  Tovább »

Hamarosan kiderül, ki melyik egyetemre vagy főiskolára jut be, a ponthatárhúzás után pedig elkezdődik az albérletkeresés, lakótárs-válogatás és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Budapesten 10 százalékkal drágultak az albérletek éves összevetésben, és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek a bérleti díjak.  Tovább »

Egyre drágábbak a budapesti albérletek, ez pedig rossz hír azoknak az egyetemistáknak, akik nem kapnak kollégiumi helyet, így nyáron...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan most fogtok majd elköltözni otthonról. Lehet, hogy a valóság nem is olyan lesz, mint ahogy elképzelitek?  Tovább »

Nem minden elsőéves kap kollégiumi helyet, a túljelentkezés ugyanis jelentős.  Tovább »

Ezekben a napokban költöztök el egy másik városba az egyetem vagy a főiskola miatt?  Tovább »

A felsőoktatás ma már egy komoly befektetés a családnak, amit sajnos egyre kevesebben engedhetnek meg maguknak.  Tovább »

Elkezdődött a kollégiumi jelentkezések időszaka, nemsokára beköltözhettek a koliszobába vagy az albérletbe.  Tovább »

Sokan most fogtok majd elköltözni a családi tűzfészek mellől, lássuk a ti elképzeléseitek is ilyenek az egyedül élésről.  Tovább »

Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük.  Tovább »

A fővárosban 150 ezer forint a havi bérleti díjak átlaga, a nagy vidéki egyetemvárosok közül pedig Szegeden 100, Debrecenben 85, Miskolcon 70...  Tovább »

Már bőven elkezdődött a kollégiumi jelentkezés, nemsokára be is költözhettek az új szobátokba, ha felvettek titeket.  Tovább »

Lehet, hogy már kezdetét is vette a nagy albérletvadászat, miután megtudtátok, hogy felvettek titeket az egyetemre, de mielőtt fejvesztett...  Tovább »

Ha kipihented az ünneplést, ideje elkezdeni készülni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X