A politikusok sem mindig tartják be a tudományos játékszabályokat: volt, akinek a plágiumvád miatt a posztjáról is le kellett mondania.  Tovább »

Megdöbbentő kijelentést tett Schmitt Pál a Sport Plusz pénteki számában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Nem foglalkozom vele, egy könyvet írok most a fenntartható fejlődésről” – mondta a hvg.  Tovább »

Lezártnak tekinti a kisdoktori címével kapcsolatos ügyet Schmitt Pál a jogorvoslati bizottság határozata után, amely...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lezárult a Schmitt Pál volt köztársasági elnök Semmelweis Egyetemhez benyújtott felülbírálati kérelme alapján indult...  Tovább »

Egyelőre egyetlen lépést sem tett a PhD fokozat megszerzése felé Schmitt Pál volt köztársasági elnök, aki a...  Tovább »

Peren kívüli egyezséget ajánlott a Semmelweis Egyetem Schmitt Pálnak - értesült az Origo.  Tovább »

Ezen a héten újra középpontba kerültek a hallgatói szerződések.  Tovább »

Schmitt Pál egyelőre azért nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, mert képzés nélküli...  Tovább »

"Publikálnom kell szakfolyóiratokban, most ezeket a cikkeket írom" - mondta doktori tanulmányairól a Hot magazinnal...  Tovább »

Schmitt Pál beperelte a Semmelweis Egyetemet, három szakmai szervezet egyest adott Hoffmann Rózsának, mi pedig kiderítettük: a minimumponthatár...  Tovább »

Már a lemondásától számított két héten belül, még áprilisban megtette az első jogi lépéseket Schmitt Pál volt államfő...  Tovább »

Réthelyi Miklós azt mondta, nem vehette el a döntést az egyetemtől az államfő kisdoktorija ügyében; a Heti Válasznak...  Tovább »

Több ismert cseh politikus és vezető köztisztviselő szerezte meg diplomáját kétes körülmények között, de Csehországban...  Tovább »

Ezen a héten - kis túlzással - minden a rektorokról szólt.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X