Újabb felsőoktatási rangsor hoztak nyilvánosságra: a QS utánajárt, milyen diplomákkal a legkönnyebb elhelyezkedni.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta legfrissebb, 2015/2016-os egyetemi rangsorát a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Négy magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, 2015/2016-os felsőoktatási világrangsorára, amelyet kedd hajnalban hoztak...  Tovább »

Öt távol-keleti egyetem vezeti az ötven évnél fiatalabb felsőoktatási intézmények világrangsorát, amelyet a Quacquarelli Symonds (QS) állított össze.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Távol-keleti műszaki egyetemek vezetik a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb rangsorát: a brit cég az ötven évnél fiatalabb felsőoktatási...  Tovább »

A Debreceni Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem is felkerült a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, a természettudományos képzéseket...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta 2014/2015-ös, képzési területek szerinti rangsorait a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

Három magyarországi intézmény is felkerült a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös, a legjobb művészeti és bölcsészettudományi képzéseket indító...  Tovább »

Felkerült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös, a mérnöki és műszaki területről készített...  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös - az élet- és orvostudományi területről készített - rangsorára.  Tovább »

Négy magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, 2014/2015-ös felsőoktatási világrangsorára, amelyet kedd hajnalban hoztak...  Tovább »

Négy magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, 2012/2013-as világrangsorára: az ELTE, a Budapesti Corvinus Egyetem és a...  Tovább »

Amerikai és brit egyetemek végeztek a QS legfrissebb felsőoktatási rangsorának élén – a természettudományi képzések elismertsége alapján...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X