Évek óta nem emelkedtek a tanulmányi ösztöndíjak, jelentős − több tízezer forintos − támogatásra csak a kiemelkedő tanulmányi-tudományos eredményű...  Tovább »

Jó hír azoknak, akik támogatást szeretnének az egyetemi tanulmányaik idejére: idén ősszel is lehet pályázni a felsőoktatási támogatások egyik...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jó hírünk van azoknak, akik pályáznának a Bursa Hungarica ösztöndíjra.  Tovább »

Novemberig le kell zárnotok a jelentkezést, különben lemaradtok a Bursa Hungarica-ösztöndíjról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

November 9-ig pályázhatnak a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló hallgatók a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjra.  Tovább »

Kiírták a 2016-os Bursa Hungarica-ösztöndíjprogramot: hátrányos helyzetű hallgatók kaphatnak egy éven keresztül havi 10 ezer forintos támogatást.  Tovább »

Néhány hét múlva kiírják a Bursa Hungarica-ösztöndíjakat, amelyre az elsőéves egyetemisták és főiskolások is pályázhatnak.  Tovább »

November 7-ig pályázhatnak a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló hallgatók a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjra.  Tovább »

Kiírták a 2015-ös Bursa Hungarica-ösztöndíjprogramot: hátrányos helyzetű hallgatók kaphatnak egy éven keresztül havi 10 ezer forintos támogatást.  Tovább »

Néhány hét múlva kiírják a Bursa Hungarica-ösztöndíjakat, amelyre az elsőéves egyetemisták és főiskolások is pályázhatnak.  Tovább »

Kinek jár alaptámogatás, Bursa Hungarica vagy tanulmányi ösztöndíj?  Tovább »

November 15-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjra - a dokumentumokat és a...  Tovább »

Már lehet pályázni a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjra.  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetem több karán és a Miskolci Egyetemen is csúszik a szociális helyzet alapján elnyert Bursa...  Tovább »

Az idén már 2277 önkormányzat csatlakozott a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjprogramhoz, és több mint 28 ezren...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X