szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Sokszor megszorultok hónap végére? Szeretnétek átlátni, hogy mire megy el az a rengeteg pénz? Most három olyan ingyenes alkalmazást ajánlunk, amivel nyomon követhetitek és kézben tarthatjátok a pénzügyeiteket.

Money Lover

Az alkalmazás segítségével vezethetitek a kiadásaitokat, bevételeiteket, a megtakarításotokat, illetve külön költségvetési terveket is készíthettek (például egy utazáshoz). A pénzmozgásokat kategóriákba és alkategóriákba is rendezhetitek. A költéseitekről és bevételeitekről diagrammok segítségével kimutatás is készül. A Money Lover okostelefonon, tableten, laptopon vagy asztali gépen is használható és az összes eszköz között folyamatos, automatikus a szinkronizáció.

©

Toshl Finance

Bár az app angol nyelvű, a pénznem természetesen beállítható forintra. Egyszeri, napi, heti, kétheti, havi, éves költségvetést is létre lehet hozni, és ha akarjátok még figyelmeztetést is beállíthattok, hogy ne felejtsétek el feljegyezni a napi pénzmozgásotokat.

©

1Money

Ez az alkalmazás megmutatja, hova megy a pénzetek. Naplózzatok minden kiadást a nap folyamán, és az alkalmazás egy ábrán megmutatja az egyenlegetek változásait. Az automatikusan frissített árfolyamok lehetővé teszik a pénzügyek naprakészségét, így az app akár egy utazás során is nagyon jól tud jönni, ha másik pénznemet szeretnétek használni.  

©

Így tanulhattok nyelveket akár zenehallgatás közben is: mire jó a Spotify?

Az előző cikkünkben arról írtunk, hogyan lehet a Netflix-et nyelvtanuláshoz hatékonyan felhasználni. A mostani írásban pedig arról lesz szó, hogyan lehet a másik nagy népszerűségnek örvendő oldalt, a Spotify-t igazán jól kihasználni, ha valaki nyelvet szeretne tanulni.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.