szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az egyéni versmondás világrekordját készülnek felállítani a költészet napján színészek, énekesek, sportolók, előadóművészek, versmondók közreműködésével Budapesten.

2019. április 11-én és 12-én, a költészet napja alkalmából több mint 24 órás folyamatos versmondásba kezdenek, a rekordkísérlet április 11-én 10:00 órakor indul és április 12-én 10:00 óra után zárul - írják a szervezők Facebook-eseményükben.

Több tízezer forintot spórolhattok, ha ügyesen kerestek könyveket

Rengeteget olvastok, és már nem győzitek a könyveket vásárolni? Összegyűjtöttünk néhány pénztárcabarát lehetőséget.

Színészek, énekesek, sportolók, előadóművészek, versmondók egyaránt csatlakoztak a kezdeményezéshez. Fellép Caramel, Nagy-Kálózy Eszter, Bagi Iván, Katus Attila, Huzella Péter, Szentgyörgyi Rómeó, Jávori Ferenc Fegya, Müller Péter Sziámi, Gerendás Péter, Dolmány Attila, Patai Anna, Benedekffy Katalin, R. Kárpáti Péter, Takács Bence, a Kávészünet zenekar, Molnár György, Kiss Kata, Borbély Sándor, Vízy András és Wiegmann Alfréd, valamint pályakezdő művészek, Hajdu Tibor, Kató Hajnalka, Pál Péter, Füleki Panka, sőt a Pécsi Pódium és a Magyar Versmondók Egyesületének szavalókórusa is részt vesz a nagy versmondásban - emelik ki a szervezők.

A rekordkísérlet a Fészek Művészkubban lesz (Kertész utca 36., Budapest, 1073), 24 óra alatt várhatóan több mint 600 vers hangzik majd el, ha valakinek csak kevés ideje van, akár egy vers meghallgatására is érdemes beugrani. A belépés ingyenes.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!