szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Már a hónap közepén elfogy az ösztöndíj? Nem tudjátok, hogy mire megy el a pénzetek minden hónapban? Most mutatunk három olyan alkalmazást, amellyel könnyedén nyomon követhetitek a kiadásaitokat.

Koin

©

A Koin nevű alkalmazás segítségével egyszerűen számon tarthatjátok a kiadásaitokat és a bevételeiteket. Az átláthatóság érdekében címkék alapján csoportosíthatjátok, hogy pontosan mire is költöttetek. Az applikáció diagrammokat is készít az adatokból, melyek segítenek az összesített áttekintésben. Az értékeket akár Excelbe is exportálhatjátok és ott tovább szerkeszthetitek őket. Ha nem szeretnétek, hogy más is belenyúljon vagy bele lásson a pénzügyeitekbe, akkor jelszóval védhetitek az adataitokat, illetve biztonsági mentést is készíthettek róluk.

Money Pro A Money Pro segítségével nem csak feljegyezhetitek a kiadásaitokat, hanem azt is megnézhetitek, hogy előreláthatólag milyenek lesznek a pénzügyeitek. Az alkalmazás az adatok alapján ugyanis megjósolja, hogy milyen költségvetési értékekre kell számítanotok az elkövetkezendő hét, hónap vagy év végére. Ez az applikáció is teljesen testre szabható – kategorizálhatjátok a kiadásokat, több, mint 200 támogatott valuta közül válaszhattok, stb. Ebben az alkalmazásban is van lehetőségetek a jelszavas védelemre, illetve a grafikon alapú áttekintésre. Szintén a Money Pro mellett szól, hogy az emlékeztetőjének köszönhetően egyetlen kiadást sem felejthettek el feljegyezni.

©

 

Money LoverA Money Lover okostelefonon, tabeleten, laptopon vagy asztali gépen is elérhető. Az összes eszköz között folyamatos, automatikus a szinkronizáció, ezért a kiadásokat és a bevételeket bármelyik platformon hozzáadhatjátok. A korábbi két alkalmazásnál említett funkciókon kívül, ebben az applikációban akár azt is feljegyezhetitek, ha valakinek kölcsönadtatok. Az utazó mód pedig nyaralások vagy üzleti utak esetén segít a pénzügyeitek kezelésében. Szintén pozitívum, hogy az úgynevezett „pénztárcák”-at megoszthatjátok másokkal, így bárki szerkesztheti őket például a családotokon belül vagy a barátaitok közül.

©

 

Itt egy remek alkalmazás, amivel a világ bármely pontjára eljuthattok

Szerettek utazgatni? Szívesen bejárnátok Afrikát vagy Ázsiát? Ezzel az alkalmazással még a négy fal közül sem kell kimozdulnotok ahhoz, hogy eljussatok a világ leggyönyörűbb tájaira.