szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Sokat olvastok, megvolt mindegyik kötelező olvasmány és a verseket is jól ismeritek? A legnépszerűbb irodalmi kvízek közül válogattunk nektek.

Emlékeztek még, melyik verseket kellett megtanulnotok az általános iskolában? Lássuk, fel tudjátok-e idézni a memoritereket Arany Jánostól, Petőfi Sándortól vagy éppen Csokonai Vitéz Mihálytól. Itt próbálhatjátok ki ezt a kvízt.

Zsenális irodalmi kvíz: emlékeztek még a memoriterekre?

Emlékeztek még, melyik verseket kellett megtanulnotok az általános iskolában? Lássuk, fel tudjátok-e idézni a memoritereket Arany Jánostól, Petőfi Sándortól vagy éppen Csokonai Vitéz Mihálytól.

Felismeritek melyik magyar szerzőtől származnak a következő versidézetek? Segítségként mindegyikben szerepel egy-egy név, amellyel a költők múzsáikhoz szólnak. Itt éritek el ezt a kvízt.

Lilla, Flóra, Léda - mely írók múzsáiról van szó?

Felismeritek melyik magyar szerzőtől származnak a következő versidézetek? Segítségként mindegyikben szerepel egy-egy név, amellyel a költők múzsáikhoz szólnak.

Sokat olvastok és szeretitek a kihívásokat? Felismeritek ezeket a regényeket az utolsó mondataikról? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.

Izgalmas műveltségi teszt: felismeritek a regényeket egy mondatból?

Sokat olvastok és szeretitek a kihívásokat? Felismeritek ezeket a regényeket az utolsó mondataikról? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!