Több ezren osztották már meg Lackfi János legújabb versét.  Tovább »

Másodikosoknak szánt tankkönyvrészletként osztották meg a közösségi oldalakon a verset.  Tovább »

hirdetés

Szülők és diákok közös rémálmáról, a francia oktatási rendszer másfél évszázados vívmányáról ír a BBC.  Tovább »

Nemrég Szabó T. Annával kezdtek verspárbajba, a spontán játék azonban új szintre lépett, mindketten a magyar oktatásról írnak keserédes verseket.  Tovább »

A Gyűrűk Ura-trilógia szerzője, J.R.R. Tolkien két ismeretlen költeménye került elő egy nyolcvanéves oxfordshire-i iskolai évkönyvből.  Tovább »

Újabb gyöngyszemre akadtak a szülők egy alsósoknak szóló tankönyvben.  Tovább »

Most fogtok érettségizni vagy csak szeretitek a verseket? Akkor teszteljétek tudásotok. Tudjátok, kik írták őket?  Tovább »

Huszonnyolc négyfős csapat jutott be az Első Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny regionális középdöntőibe.  Tovább »

1120 csapat indul a PénzSztáron, az Első Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Versenyen.  Tovább »

Egy szegedi diák, Redenczki Fanni verse kapta az egyik legtöbb szavazatot a NASA versenyében, így az ő írása lesz az...  Tovább »

Két és fél évre kitiltották az egyetemről azt a végzős cambridge-i diákot, aki félbeszakította David Willets...  Tovább »

"Százszázalékosan még akkor sem szabad arra következtetni, hogy megtörténik a bűntény, ha az illető vallomást tesz” – mondta kriminálpszichológus...  Tovább »

TE nem vagy köztük? Akkor alapos lehet a gyanú, hogy a tesód, a barátod vagy az osztálytársad biztosan írt már valamit az asztalfiókjának.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X