szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szeretnétek megtanulni egy új idegen nyelvet, vagy csak felfrissítenétek megkopott nyelvtudásotokat? Ma újabb nyelvoktató appot mutatunk nektek, amellyel bárhol - buszon, villamoson, könyvtárban, kávézóban - gyakorolhattok, ráadásul teljesen ingyen.

Quizlettel főként a szókincseteket fejleszthetitek - de azok számára is jó választás, akik évekkel ezelőtt nyelvvizsgáztak, ezért szeretnék felfrissíteni a tudásukat.

Mennyibe kerülnek a csoportos és az egyszemélyes nyelvórák?

Mennyibe kerül egy kiscsoportos nyelvóra, és mennyiért lehet magántanárral nyelvet tanulni?

Az app tulajdonképpen a hagyományos szókártyák e-verziója: kaptok egy definíciót, leírást, és az adott idegen nyelven kell megadnotok a megfelelő kifejezést. Saját szólistát készíthettek, megnézhetitek mások szókincsfejlesztő kártyáit is. Az app készítői szerint körülbelül 20 millióan használják a Quizletet, de nemcsak nyelvtanulásra, hanem más tantárgyak tanulására, tesztfelkészülésre is.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.