szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Milyen a hónapokig tartó távoktatás után visszatérni a suliba? Sok országban már újraindult a tantermi oktatás, bár közel sem az eddig megszokott rendben. Beszédes képeket az új helyzetről.

Korábban már írtunk róla, hogy nem született egységes döntés az iskolák újranyitásáról. Van, ahol az idei tanév végére még visszaülhetnek a diákok az iskolapadba, míg máshol erre legalább szeptemberig várni kell.

Két hónapos lezárás után, május 11-én Franciaországban is újranyitottak az iskolák. Az oktatás a korábbiakhoz képest sokkal kisebb létszámmal, 15 fős osztályokban folytatódik. És hogy milyen az iskola a járvány után? Ezek a képek többet mondanak róla, minden szónál

Magyarországon biztosat még nem lehet tudni, de legutóbb Gulyás Gergely azt mondta, május végéig biztosan fennmarad a tantermen kívüli oktatás, a júniusi hónapról még nem tud dönteni a kormány. Orbán Viktor miniszterelnök pedig múlt pénteken egy rádióműsorban azt mondta: nagyon bizonytalan az ügyben, és egyelőre nem tapasztal tömeges igényt az újranyitás iránt. Ha lesz ilyen, akkor el fognak gondolkodni rajta. Kíváncsiak voltunk, ti mit gondolok a helyzetről, ezért Facebooko-on indítottunk egy szavazást, amiben arra voltunk kíváncsiak, szerintetek jó ötlet lenne-e, ha Magyarországon is kinyitnának júniustól az iskolák.

"Ne nyissanak újra az iskolák két hétre, nincs értelme!" - mi kérdeztünk, ti szavaztatok

Tegnap Facebooko-on indítottunk egy szavazást, amiben arra voltunk kíváncsiak, szerintetek jó ötlet lenne-e, ha Magyarországon is kinyitnának júniustól az iskolák.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!