szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egyetemi kollégiumba készültök szeptembertől? Cikksorozatunk utolsó részében összeszedtük az egyetemek kollégiumok árait. Mutatjuk, hogy milyen kiadással kell számolnotok, ha kollégiumba költöznétek.

Korábban már megnéztük a legnépszerűbb fővárosi egyetemek kollégiumainak árait. Ha valamelyik budapesti egyetemre jelentkeztetek, akkor itt megnézhetitek, milyen árakra számíthattok a kollégiumban.

Illetve összeszedtük tizenkét egyetemi város kollégiumainak árait, cikkünk első részében hat várost néztünk meg tüzetesebben. Ha ide kattintotok, akkor megnézhetitek Debrecen, Eger, Kaposvár, Miskolc, Szeged és Győr egyetemeinek kollégiumi árait.

Ezekre a dokumentumokra lesz szükségetek, ha kollégiumi szobát szeretnétek

Vége az érettségiknek, a felvételi is hamarosan lezárul már csak a ponthatárok vannak hátra. Hamarosan azonban jön egy újabb fontos jelentkezési időszak: a kollégiumi. Összeszedtük, milyen adatokra, dokumentumokra lesz szükségetek a jelentkezéshez.

Cikkünk második részében szintén hat várost néztünk meg: ha Pécs, Nyíregyház, Veszprém, Sopron, Kecskemét vagy Dunaújváros egyetemére jelentkeztetek, akkor itt találjátok a kollégiumi árakat.

Habár a felvételi ügyintézésnek vége, hamarosan jön egy újabb fontos jelentkezési időszak: a kollégiumi. Összeszedtük, milyen adatokra, dokumentumokra lesz szükségetek a jelentkezéshez. Itt megnézhetitek őket.

Az albérlet túl drága, egyetemi kollégiumba pedig valószínűleg nem fognak felvenni? Mutatunk egy lehetséges kiutat, amely megoldhatja a lakhatásotokat: ezek a magánkollégiumok.

Idén felvételiztek? Itt kiszámolhatjátok a pontjaitokat

Ha szeretnétek biztosra menni, már feltöltöttetek minden fontos dokumentumot, és szívesen kalkulálnátok a pontjaitokkal, próbáljátok ki az Eduline pontszámító kalkulátorát. Számolgatnátok? Itt megnézhetitek, milyen adatokat kell megadnotok, melyik pontszámítással jártok jobban, és hogyan működik a kalkulátor.