szerző:
Eduline

Kezdődik az őszi érettségi második hete: szerdán többek között németből, csütörtökön informatikából, pénteken pedig olaszból és biológiából írásbeliznek az érettségizők.

©

Ezen a héten folytatódnak az őszi érettségi vizsgák: németből, informatikából, biológiából, olaszból és oroszból is írásbeliznek a diákok.

©

Október 24-én reggel a németérettségi kerül sorra, délután belügyi rendészeti ismeretekből, mozgóképkultúra és médiaismeretből, drámából írásbeliznek a diákok. Csütörtökön reggel vizsgáznak informatikából, délután pedig oroszból és egyéb, más vizsganapon nem szereplő nyelvekből. Pénteken délelőtt olaszból, délután biológiából, társadalomismeretből lesznek vizsgák.

Az őszi érettségi időszak szóbeli vizsgái emelt szinten 2018. november 8-tól 12-ig tartanak majd, középszintű szóbeli vizsgák pedig 2018. november 19-től 23-ig.

Megvannak a hétfői magyarérettségi feladatsorai és megoldásai

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a hétfői magyarérettségi feladatsorait és megoldásait. A középszintű magyarérettségi feladatsora A középszintű magyarérettségi megoldása Az emelt szintű magyarérettségi feladatsora Az emelt szintű magyarérettségi megoldása Hétfőn a magyarral kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon. Ti meg tudnátok oldani azokat a feladatokat, amiket emelt szinten kellett megoldaniuk a vizsgázóknak tavaly?