szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Február óta ezt várjuk, de ma minden kiderül. A ponthatárokig már nem kell sokat várni, de addig is van mit nézegetni - ilyen volt a felvételi az előző években.

Este nyolckor jövünk az idei ponthatárokkal. De hol találjátok majd őket? Nem lesz más dolgotok, mint az érettségi-felvételi rovatunk alatt megkeresni a ponthatárok fület és a 2020-as számokra kattintani (hamarosan elérhető lesz). Ha kíváncsiak vagytok arra, milyen ponthatárok voltak az általatok megjelölt képzésen tavaly, itt megnézhetitek őket. Persze az Eduline-on eléritek a korábbi évek ponthatárait is.

A 2018-as felvételi ponthatárait például itt nézhetitek meg. A 2017-es ponthatárokról itt, a 2016-os pontokat pedig itt találjátok a kiválasztott egyetem, kar oldalát megnyitva - majd az adott szakot kikeresve - táblázatokban.

Szívesen kiszámolnátok, hány pontotok lesz a felvételin? Próbáljátok ki az Eduline pontszámító kalkulátorát.

Mi lesz a mai menetrend? Itt olvashatjátok el.

Jönnek a ponthatárok - így nem maradtok le a legfontosabb eseményekről

Ahogy már megszokhattátok, mi is készülünk a ponthatárokra, de miket találtok meg nálunk holnap? Mutatjuk.

Idén felvételiztek? Várjátok velünk a ponthatárokat!

Ahogy már megszokhattátok, mi is készülünk az idei ponthatárhúzásra. Este nyolc órakor jövünk a ponthatárokkal - így megtaláljátok nálunk az összes egyetem összes képzésének végleges pontszámát. Ezen felül statisztikákkal és elemzésekkel is készülünk, amiből megtudhattok mindent az idei felvételi eredményeiről, pontszámairól és a hamarosan elinduló pótfelvételiről is.

Ha szeretnétek megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozzatok fel hírleveleinkre és kövessetek minket Facebookon