szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ahogy már megszokhattátok, mi is készülünk a ponthatárokra, de miket találtok meg nálunk holnap? Mutatjuk.

Idén 2020. július 23-án este nyolc órakor, azaz holnap derülnek ki a felvételi ponthatárok. Mit találtok majd az Eduline-on?

Nyolc órakor jövünk a ponthatárokkal - így megtaláljátok az összes egyetem összes képzésének végleges ponthatárát. Ezen felül az este folyamán friss statisztikákkal és elemzésekkel is készülünk majd, amikből megtudhatjátok, hol voltak a legmagasabb vagy éppen a legalacsonyabb ponthatárok, melyik szakra kerültek be a legtöbben vagy hol kellett a legtöbb pontot összeszedni a sikeres felvételihez. Ha mindez nem lenne elég, interjúkkal és beszélgetésekkel is színesítjük majd a holnapi ponthatárhúzást.

Mivel idén a vírushelyzet miatt nem lesz hivatalos Pont Ott Parti, egész nap tájékoztatunk benneteket az aktuális helyzetről és az eseményekről - folyamatosan frissülő tudósításunkban mindig elolvashatjátok majd a legfontosabb híreket.

Mi lesz a ponthatárok után?

Kezdődik az idei pótfelvételi, amiről szintén beszámolunk majd, így megtudhatjátok, hogyan változnak - ha egyáltalán változnak - a szabályok, milyen feltételekkel jelentkezhettek ebben az eljárásban egyetemre és meddig van időtök dönteni.

Amíg a végső eredményeket várjuk, itt nézhetitek meg a 2020-as felvételiről folyamatosan frissülő anyagainkat.

Ennyien jelentkeztetek a bölcsészettudományi képzésekre

A bölcsészettudomány a második legnépszerűbb képzési terület az idei felvételin. Ha valamilyen bölcsészszakra jelentkeztetek, akkor érdemes lehet átböngészni az idei és tavalyi számokat is.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Idén felvételiztek? Várjátok velünk a ponthatárokat!