szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem tudjátok, hogy a szakok sorrendjének változtatása vagy új dokumentum feltöltése után újra kell-e hitelesítenetek a felvételi jelentkezéseteket? Itt a válasz.

A február 15. után megszerzett és a felvételi feltételéül szolgáló, a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok legkésőbb 2020. július 9-ig tölthetitek fel az E-felvételibe. 

Szintén eddig van lehetőségetek a sorrend-, illetve adatmódosításra, valamint a korábban leadott jelentkezésetek visszavonására. Arról itt írtunk korábban, hogy hányszor és hogyan módosíthattok a képzések sorrendjén, a képzés törléséről pedig itt olvashattok.

Fontos, hogy a dokumentumpótlás és egyéb módosítások után nem kell újra hitelesítenetek a felvételi jelentkezéseteket. Azt azonban a rendszerben mindenképpen érdemes ellenőriznetek, elfogadták-e a változtatást, illetve hitelesítették-e az újonnan feltöltött iratokat. Arról, hogy a különböző visszajelzések mit jelentenek a státuszjelentésben, itt írtunk korábban.

Fokozatosan újranyit a Felvi személyes ügyfélszolgálata

A járványhelyzet enyhülésének köszönhetően a Felvi személyes ügyfélszolgálata is fokozatosan visszatér a megszokott működési rendjéhez. A személyes ügyfélszolgálati iroda június 2-től heti három nap tart nyitva, egyelőre korlátozott ügyintézési lehetőségekkel.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!