szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A héten véget értek az őszi érettségi írásbeli vizsgái. Itt nézhetitek meg az összes feladatsort és megoldást közép- és emelt szinten.

Ha az első hét feladatsoraira vagy megoldásaira vagytok kíváncsiak, akkor itt megnézhetitek a magyarérettségi középszintű feladatsorát és a hivatalos megoldását itt, az emelt szintű feladatokat és megoldásokat itt nézhetitek meg.

Ha a matekérettségire vagytok kíváncsiak, a hivatalos feladatokat és a megoldását itt, az emelt szintű feladatokat és megoldásokat itt nézhetitek meg.

Az idei őszi történelemérettségi hivatalos megoldását itt, az emelt szintű feladatokat és megoldásokat itt nézhetitek meg.

Az angolérettségi feladatokat itt nézhetitek meg középszinten, itt pedig emelt szinten. Az idei őszi németmérettségi hivatalos megoldását itt, az emelt szintű feladatokat és megoldásokat itt nézhetitek meg.

Ha nincs konkrét tantárgy, amit megnéznétek, itt találjátok az összes középszintű feladatsort, itt pedig az összes emelt szintű feladatsort nézhetitek meg.

Érettségi kisokos: itt vannak az idei a pontozási és osztályzási szabályok

Ma spanyol nyelv, fizika, ének-zene és művészettörténet érettségikkel véget érnek az őszi érettségi írásbeli vizsgái. Itt nézhetitek meg az idei pontozási és osztályzási szabályokat.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.