szerző:
Eduline

Szombaton és vasárnap is nyitva lesz az Educatio ügyfélszolgálata – a felvételizők július 7-ig változtathatnak a jelentkezési lapon megjelölt alap- és mesterszakok sorrendjén, és küldhetik el a megszerzett bizonyítványok, igazolások másolatát.

Július 2-án és 3-án reggel nyolc és délután fél öt között lehet telefonon és személyesen (1122 Budapest, Maros u. 19-21.) tájékoztatást kérni az Educatio Nonprofit Kft. munkatársaitól.

Július 7-ig módosíthatsz a jelentkezési lapon szereplő alap- és mesterszakok sorrendjén, valamint azokat a dokumentumokat is el kell küldened, amelyeket a felvételi lap benyújtása, vagyis február 15. óta szereztél meg. Mikor érdemes változtatnod a sorrenden? Mit tehetsz, ha szeptembertől mégsem szeretnél továbbtanulni? A legfontosabb tudnivalókról itt olvashatsz.Fontos, hogy betartsd a határidőt, azokat a bizonyítványokat ugyanis már nem veszik figyelembe a pontszámításkor, amelyeket július 7. után nyújtottál be: jó esetben csak a nyelvvizsgáért vagy OKJ-s végzettségért járó többletpontokról csúszol le, de ha a bizonyítványokat nem küldöd el időben, érvénytelenné válik a jelentkezésed. A 12. év végi középiskolai bizonyítványt és a középiskola által hitelesített törzslap másolatát már június 1-ig postára kellett adni.

eduline