Közoktatás eduline/mti

Tovább terjedt az e-napló az iskolákban

Elolvasom

Egyre népszerűbb e-napló rendszer az iskolákban, a 2016/2017-es tanévben már 1099 intézmény állt az elektronikus rendszerre, 35 százalékkal több, mint egy évvel korábban - mondta Rétvári Bence államtitkár.

Közoktatás MTI

Leállt az e-napló: a próbaverziót használhatják az iskolák

Elolvasom

A közbeszerzési eljárás lezárultáig, két hónapig használhatják annak az e-napló-rendszernek a próbaverzióját az iskolák, amely augusztus végén állt le, miután lejárt a szoftver országos felhasználási joga. Az iskolák ebben tartják nyilván többek között a tanórákat, a hiányzásokat és a diákok jegyeit is.

Közoktatás MTI

Miért nem működnek az e-naplók?

Elolvasom

A Magiszter.net elnevezésű e-napló a szoftverrendszer jogtulajdonosának döntése miatt nem működik - közölte az Educatio kft., egyúttal hangsúlyozva: minden segítséget megadnak az érintett intézményeknek.

Érettségi-felvételi Eduline

A hét hírei: elstartolt a 2014-es felvételi, ilyen lesz a tavaszi érettségi

Elolvasom

Az ünnepek előtt startolt a 2014-es felvételi: összegyűjtöttük azokat a dátumokat, amelyeket nem szabad elfelejtenetek, a következő hetekben pedig folyamatosan jelentkezünk a felvételi eljárás és a képzések részleteivel. Megnéztük, melyek voltak a keresztféléves felvételi legnépszerűbb szakjai, és azt is, milyen feladatokra számíthatnak a 2014-ben érettségizők. A hét hírei és cikkei.