Egyéb Eduline

Érdekes újítással várja majd a Sziget Fesztivál a látogatókat! Videó

Elolvasom

Mint a korábbi években, idén is fontos szempont a környezettudatosság a szervezők számára. A mai sajtótájékoztatón bemutatták legújabb fejlesztésüket, a számos pozitív tulajdonsággal rendelkező ContiNest konténereket. Az alábbi videóban Tóth Tibor, szolgáltatásfejlesztési vezető mesél bővebben erről a projektről.

Közoktatás Eduline

Képek: így néz ki a világ legfurcsább iskolája

Elolvasom

Több mint száz diák tanul a világ alighanem legfurcsább általános iskolájában: az indonéziai Green School pedagógusai bambuszcölöpökön álló, félig nyitott épületekben tartják az órákat, a tanulók a földön, párnákon ülve jegyzetelnek, a menzai ebéd pedig az iskola kertjében termelt zöldségekből és gyümölcsökből készül.

Felsőoktatás Eduline

Megállapodást írt alá az OTP és a Debreceni Egyetem

Elolvasom

Keretmegállapodást kötött a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centruma és az OTP Bank a két intézmény hosszú távú együttműködéséről - jelentette be Csányi Sándor elnök-vezérigazgató és Nagy János, a centrum elnöke kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Közoktatás Eduline

Zöld iskolák Magyarországon

Elolvasom

Ma Magyarországon 4000 óvodából mindössze 204-ben és 3000 iskolából mindössze 354-ben oktatják külön tantárgyként a környezetvédelmet és környezeti nevelést. Ezek után nem meglepő, ha itthon a gyerekek kevesebb mint 10 százaléka tudja, hogy miért fontos a szelektív hulladékgyűjtés vagy hogy például miért ne égessük feleslegesen a villanyt.

1 2