szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az évben több olyan appajánlót is készítettünk nektek, ahol olyan alkalmazásokat mutattunk, amikkel könnyebb lehet a vizsgaidőszak. Most ezeket gyűjtöttük össze.

A vizsgaidőszak megint aktuális, így érdemes megnéznetek korábbi appajánlóinkat, ahol olyan alkalmazásokat szedtünk össze, amikkel gördülékenyebb lehet ez az időszak. Ha ez nem lenne elég, akkor további ötleteket találtok erre a linkre kattintva. Pluszban ajánlottunk még egy appot, amivel egészségesen és hatékonyabban tanulhattok.

Az otthoni tanuláshoz is ajánlottunk néhány alkalmazást, ezeket itt találjátok. Ha gondban vagytok az időbeosztással, akkor ezeket az appokat érdemes megnéznetek. A kapcsolattartáshoz és jegyzetekhez is összeszedtünk néhány hasznos tippet, ide kattintva nézhetitek meg. A beadandókhoz is találtunk nektek valamit, próbáljátok ki.

Persze nem árt egy kicsit lazítani is, téli sétákhoz ezeket az alkalmazásokat ajánljuk, a tökéletes relaxációhoz pedig ezeket. Ha annyira szoktatok izgulni a vizsgák előtt, hogy még aludni se tudtok, akkor ez az alkalmazás segíthet. A vizsgák után következő szorgalmi időszakra is gondoltunk, ehhez itt találjátok az ajánlót.

v

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!