szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hiába vannak most a legtöbben otthon, sokszor nyomasztó tud lenni, hogy mindent otthon kell csinálni, dolgozni és tanulni is. Itt van két olyan alkalmazást, amivel kicsit relaxálhattok az egyhangú napokon.

Ha szeretnétek egy kicsit pihenni napközben, de nincs lehetőségetek elmenni otthonról, akkor érdemes lehet kipróbálni olyan applikációkat, melyek a relaxálásra, pihenésre lettek kitalálva.

Alváshoz, pihenéshez és koncentráláshoz

A Pzizz nevű alkalmazást több mindenre is használhatjátok. Az alkalmazást úgy találták ki, hogy a zenék bármilyen rövid vagy hosszú meditációhoz tudnak alkalmazkodni, így, ha csak 5 vagy 10 percetek van kikapcsolni, akkor ugyanolyan hatásos lesz, mint ha több időtök lenne. Az applikáció tudományos kutatásokra épül, hang- és zeneterápia segítségével segíti az ellazulást. A különböző zenékkel, zajhatásokkal különféle hatást lehet elérni az emberi agyban. Eldönthetitek, hogy mire szeretnétek használni az appot, alváshoz, relaxáláshoz vagy koncentrációhoz.

Interaktív kikapcsolódás

A Pause alkalmazás egy igazán különleges app. Érdemes fülhallgatón keresztül használni, így még hatásosabb. Bármikor előkaphatjátok a telefonotokat és lazíthattok vele egy kicsit. A programban miután beléptetek, találtok egy mozgó kört, amit meg kell érintenetek. Így indul el a meditációs gyakorlat és a hozzá illő zene is. Annyit kell tennetek, hogy az ujjatokat a körön tartjátok és lassan követitek a mozgását. Egy idő után az app azt kéri, hogy csukjátok be a szemeteket. Ezután már csukott szemmel kell folytatni a gyakorlatot. Beállíthatjátok, hogy mennyi ideig szeretnétek a meditációt végezni, melynek végén az app jelzi, kész a gyakorlat.

Mennyire ismeritek a világ legnagyobb tavait?

Mindent tudtok a világ nagy tavairól? Most kiderül!

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!