szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Olyan ingyenes alkalmazásokat kerestek, amelyek megkönnyítik az életeteket a vizsgaidőszakban? Most összegyűjtöttünk nektek néhányat.

Exam Countdown Lite

Ezzel az ingyenes alkalmazással egyszerűen nyomon követhetitek a vizsgáitok és beadandóitok dátumait. Az applikáció előnye, hogy nemcsak naptárként működik, hanem visszaszámláló is van benne. Így azt is láthatjátok, hogy hány nap, perc és másodperc van még hátra a megmérettetésig. A könnyebb átláthatóság érdekében pedig különböző színekkel jelölhetitek a vizsgákat.   

Az alkalmazás elérhető iOs-en az App storeban, illetve androidon a Google Playben is.

©

Mindly

Ha vizuális típusok vagytok és szeretitek egy rendszerben átlátni a gondolataitokat, akkor ezt a gondolattérkép tervező alkalmazást érdemes letöltenetek. Egyes gondolati elemekhez akár képeket, ikonokat vagy megjegyzéseket is csatolhattok. Az eredményt pedig PDF, OPML és szöveges formában is exportálhatjátok.

Az appot iOS-ra innenAndroidra pedig innen tölthetitek le.

©

Forest

Ezzel az alkalmazással sokkal egyszerűbb lesz a tanulásra koncentrálnotok. Az appnak ugyanis az a lényege, hogy tanulás előtt elültettek egy virtuális magot, amiből fa fog kinőne. Viszont, ha korábban használjátok a telefonotokat, mint amennyi idő alatt megnőne a facsemete, akkor a virtuális növényetek meghal és kezdhetitek újra a nevelgetését. Mielőtt azonban válaszolnátok a barátok által küldött üzenetre, kaptok egy figyelmeztetést, hogy ha most használjátok a telefont, meghal a fa. Minél többször tudtok ellenállni a csábításnak, annál több fátok lesz és így gyarapszik az erdőtök.

Az alkalmazást iOsra innen, Androidra pedig innen tudjátok letölteni.

©

Meddig tanulhattok ingyenesen az egyetemen? Minden az állami ösztöndíjról

Hamarosan újabb tavaszi félév zárul az egyetemeken, bár az idei különleges időszakként vonul majd be a történelembe, van amin nem változtat. Most összeszedtünk mindent, amit az állami ösztöndíjas felévekről tudni kell. Hány félévetek van összesen, mit számít bele és hol tudjátok megnézni, hány félévetek van még.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!