szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Vizuális típusok vagytok, és szeretitek rendszerben látni a gondolataitokat? Akkor ezt a szuper ingyenes appot nektek találták ki.

A Mindly gondolattérképező (mind mapping) alkalmazással a gondolataitokat jegyezhetitek fel és önthetitek vizuális formába úgy, hogy az általuk kialakuló rendszert is lássátok. Az appot projektek, beadandók és szakdolgozati kutatás tervezéséhez, kiselőadásokra vagy megbeszélésekre való felkészüléshez is használhatjátok.

©

Végtelen számú "gondolati szintet" létrehozhattok, az egyes elemekhez pedig jegyzeteket, képeket és ikonokat is hozzáadhattok. A különböző kategóriákat különböző színekkel jelölhetitek, az eredményt pedig PDF-, szöveges és képfájlba is exportálhatjátok.

Az appot iOS-ra innen, Androidra pedig innen tölthetitek le.

Négy szuper ingyenes app, hogy flottul menjenek a vizsgák

Nehezen osztjátok be az időtöket, vagy csak a vizsgaidőszak közeledtével érzitek úgy, hogy szükségetek lenne egy kis segítségre? Ezzel a négy ingyenes alkalmazással könnyebben boldogulhattok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.