szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha nem mondanátok le arról, hogy hagyományos - papír - könyvet olvassatok, akkor mutatunk néhány alternatív megoldást arra, hogyan szerezhetitek meg a nyári olvasmányaitokat jóval olcsóbban a bolti árnál.

Korábbi cikkünkben megmutattuk, hogy melyek azok a helyek, ahol ingyen hozzáférhettek a kötelező olvasmányokhoz online. Vannak azonban, akik nem szívesen mondanak le a klasszikus könyvolvasás élményéről, hozzájuk szólunk most, és ajánlunk olyat helyeket, ahol a szokásosnál olcsóbban beszerezhetik a könyveket.

Rukkola

Cserével is beszerezhetitek a kötelező olvasmányokat vagy bármilyen más könyvet, melyek elérhetőek a Rukkola oldalán. A felajánlott könyvekért pontokat kapsz, a pontokért pedig más könyvekhez juthatsz. A szabályokról és a regisztrációról bővebben itt olvashattok.

Nyitott könyvespolc

Különböző városokban fellelhető egy úgy nevezett nyitott könyvespolc, ahol szabadon levehettek róluk nektek tetsző könyvet, cserébe viszont a helyére kell raknotok egy sajátot, amire már nincs szükségetek.

Antikváriumok

Sokaknak külön élmény felkeresni és bóklászni a különböző antikváriumokban. Akiknek ez a lehetőség nem jutna az eszédbe, most szólunk, nézzétek meg a környéketeken milyen antikváriumok vannak, hátha még kincsekre is leltek.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!