szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Melyik Magyarország legszebb campusa? Ezt a kérdést tettük fel az Eduline olvasóinak a múlt héten. Az első kört lezártuk, kedden azonban elindul a szavazás második fordulója. Mutatjuk, eddig melyik campus kapta a legtöbb szavazatot.

Változott az állás: a Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől a Széchenyi István Egyetem vette át a vezetést, a győri egyetem a szavazatok 40 százalékát kapta meg. A második helyen a közszolgálati egyetem áll a szavazatok 22 százalékával, a harmadik pedig a Nyíregyházi Egyetem 18 százalékkal.

Még van pár napotok, hogy eldöntsétek, hogy az Állatorvostudományi Egyetem, a Dunaújvárosi Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Pannon Egyetem, a Soproni Egyetem, a Semmelweis Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, a Széchenyi István Egyetem, a Neumann János Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem vagy a Kaposvári Egyetem campusa-e a legszebb.

Itt találjátok a szavazást - március 31-én éjfélig szavazhattok:

Indul a szavazás második köre: továbbra is a legszebb egyetemi campust keressük

Az egyetemi szépségverseny szavazásnak még nincs vége. Most indul a második kör, ahol újabb egyetemi campusokról mondhatjátok el a véleményeteket.

A szavazás első körének végeredményéről itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!