szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Igaz-hamis, fejszámolás és geometriai szabályok: az év legnépszerűbb kvízei közül válogattunk nektek. Tegyétek próbára a tudásotokat ezekkel a matematikai kvízekkel.

1. Matematikai igaz-hamis

Jók vagytok matekból? Gyakorolnátok egy kicsit? Akkor ezzel a teszttel most kideríthetitek, hogy mennyit tudtok.

Kétperces matek kvíz: átmennétek az érettségin, ha ma lenne?

Jók vagytok matekból? Gyakorolnátok egy picit? Akkor ezzel a teszttel most kideríthetitek, hogy mennyit tudtok. Nektek hibátlan lesz?

2. Okosabbak vagytok, mint egy tizedikes?

A 2016/17-es tanév országos kompetenciamérésének matematikai feladataiból állítottunk össze nektek egy kvízt. A feladatok a 10. évfolyamosok számára készültek.

Matematikai teszt: okosabb vagy, mint egy tizedikes diák?

A 2016/17-es tanév országos kompetenciamérésének matematikai feladataiból állítottunk össze nektek egy kvízt. A feladatok a 10. évfolyamosok számára készültek. Hibátlan lesz?

3. Fejszámolás

Most pillanatok alatt tesztelhetitek, hogy mennyire gondolkoztok gyorsan, ha számokról van szó. Tudjátok, hány perc van három és fél órában? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.

Kétperces matematikai teszt estére: mennyire számoltok gyorsan?

Most pillanatok alatt tesztelhetitek, hogy mennyire gondolkoztok gyorsan, ha számokról van szó. Tudjátok, hány perc van három és fél órában? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.

4. Hányas lenne az érettségi, ha ma vizsgáznátok?

Bár az idei matekérettségit már régen a hátunk mögött hagytuk, nem árt egy kis gyakorlás. Nektek hibátlan lesz az összes feladat?

Rapid matematikai kvíz: jól megy az igaz-hamis?

Bár az idei matekérettségit már a hátunk mögött hagytuk, sosem árt egy kis gyakorlás. Nektek hibátlan lesz az összes feladat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.

Ha több teszt is érdekel, kattintsatok ide. Ha pedig szívesen kipróbálnátok 2018 legjobb helyesírási tesztjeit, akkor itt megtehetitek.

Le tudjátok írni ezeket a szavakat helyesen? Az év legjobb helyesírási tesztjei

Különböző témák és szabályok a magyar nyelvtan legmélyéről: az év legnépszerűbb kvízei közül válogattunk nektek. Tegyétek próbára a tudásotokat ezekkel a helyesírási kvízekkel.