Nyelvtanulás Eduline

Melyik nyelvvizsgát érdemes választani? Második rész: EuroExam

Elolvasom

Milyen feladatokból állnak a különböző nyelvvizsgák? Mennyit kell fizetni az írásbeliért és a szóbeliért? Hány százalékot kell elérnetek, hogy bizonyítványt kaphassatok? Új sorozatunkban a legnépszerűbb nyelvvizsgatípusokat mutatjuk be, ezúttal az Euroexam nyelvvizsgákról gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat.

Nyelvtanulás Eduline

Melyik nyelvvizsgát érdemes választani? Első rész: a Rigó utcai

Elolvasom

Melyik nyelvvizsgát érdemes választani? Milyen vizsgarészek vannak az írásbelin és a szóbelin? Mennyibe kerül a közép- és a felsőfokú vizsga, hány százalékos eredményt kell elérni ahhoz, hogy megkapjátok a bizonyítványt? Új sorozatunkban a legnépszerűbb nyelvvizsgatípusokat mutatjuk be. Íme, a legfontosabb tudnivalók az ITK-Origó - ismertebb nevén: Rigó utcai - nyelvvizsgáról.

Nyelvtanulás Eduline

Így tanulhattok németül és angolul teljesen ingyen

Elolvasom

Szívesen gyakorolnátok anyanyelvi oktatókkal, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy beiratkozzatok egy nyelviskolai kurzusra? A következő oldalakon különböző nemzetiségű embereket találtok a világ minden tájáról: nincs más dolgotok, mint felkutatni egy vállalkozó kedvű britet, amerikait, németet vagy éppen hollandot, aki saját nyelvére tanít titeket, cserébe pedig skype-os magyarleckéket kap.

Nyelvtanulás Eduline

Így szerezhettek angol nyelvvizsgát - teljesen ingyen

Elolvasom

TOEFL, IELTS vagy TOEIC nyelvvizsgára készültök, de szeretnétek megspórolni a magánórák vagy a nyelviskolai tanfolyam árát? Korábban ingyenes online kurzusokat ajánlottunk nektek, ma azonban egy olyan oldalt mutatunk, amelynek segítségével felkészülhettek a különböző típusú nyelvvizsgákra.

Nyelvtanulás Eduline

Így tanulhatsz kínaiul teljesen ingyen

Elolvasom

Szeretnél megtanulni egy új nyelvet, de nincs pénzed nyelvtanárra, nyelvtanfolyamra? Az interneten rengeteg ingyenes nyelvlecke található, amelyekkel otthon, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz. Íme, a legjobb oldalak kínainyelv-tanuláshoz.

Nyelvtanulás Eduline

Így tanulhattok olaszul teljesen ingyen

Elolvasom

Az orosz és a német online tanfolyamok után ingyenes online olaszkurzusokat ajánlunk - ha fel szeretnétek frissíteni a tudásotokat, vagy szeretnétek elsajátítani az alapokat, tökéletes megoldás. Fontos: némi angoltudás mindegyikhez kell.

1
60 61 62 63 64
77