szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Külföldre mentek nyaralni, és szívesen felkészülnétek az adott ország nyelvének legfontosabb kifejezéseiből? Ezzel az appal megtehetitek.

Ezzel az appal angolul, spanyolul, németül, kínaiul, franciául, oroszul, vagy további 28 nyelven tanulhattok ingyenesen, sőt még internet sem kell hozzá, hiszen az app offline is működik.

Ha szeretnétek belekezdeni egy új nyelvbe, de nem akartok egy tanfolyamra beülni, vagy csak felfrissítenétek a már korábban tanultakat, akkor ez az alkalmazás nektek is jó jöhet.

©

A FunEasyLearn ugyanis egy szókincsfejlesztő app, mindig egy adott téma köré vannak felépítve a feladatok. Így az alkalmazásban 20 témában és 120 altémában kategorizálva megtalálhatjátok a mindennapi kommunikációhoz vagy akár az utazáshoz használt legfontosabb kifejezéseket.

Nyelvtanulás a nyári szünetben? Itt egy ingyenes app, amivel hétköznapi beszélgetésekből tanulhattok

Nyelvtanulásra fordítanátok a nyári szünetben felszabadult temérdek időt? Ezzel az alkalmazással hétköznapi beszélgetések során gyakorolhatjátok a nyelvet.

Az első lépések között kiválasztatjátok, milyen nyelveken szeretnétek tanulni és azt is, hogy mi legyen a közvetítő nyelvetek. Ezt követően különböző témák közül válogathattok. Az adott témakörben pedig különböző kifejezésekkel fejleszthetitek a szókincseteket.

Az egyes szavaknál és kifejezéseknél meghallgathatjátok a kiejtést (akár lassabban is) és a hozzájuk kapcsolódó fontos szavakat is megtaláljátok. Ha ezzel megvagytok, a már megtanult és begyakorolt szavakkal különböző feladatokat is megoldhattok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.