Ilyen feladatokat kaptok a nyelvvizsgán: ingyenes gyakorlási lehetőség

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra? Most azokat az oldalakat gyűjtöttük össze nektek, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz.

Forrás: Pixabay

Ha az Euroexam angol vagy német nyelvvizsgáinak egyikére jelentkeztetek, itt találjátok a letölthető feladatlapokat, hanganyagokat és megoldókulcsokat. 

hirdetés
hirdetés

Ha ECL-nyelvvizsgára készültök, itt találtok tesztmintákat, amelyeket online ki is tölthettek. Ha nem megy, megnézhetitek a megoldást, illetve az éltékelést is. A legfontosabb tudnivalókat az ECL nyelvvizsgáiról itt olvashatjátok.

A Corvinus nyelvvizsgájához itt találtok mintafeladatokat és megoldásokat.

A TELC nyelvvizsgáira való felkészüléshez innen tölthetitek le a mintafeladatsorokat - megoldásokkal -, illetve a hanganyagokat. Egy konkrét gyakorló feladatsort itt nézhettek meg.

Forrás: Pixabay

A BME nyelvvizsgáihoz itt találtok segédanyagokat: letölthetitek a feladatsorokat, a hanganyagokat és a megoldásokat, illetve azoknak a témáknak a listáját is, amelyek a szóbeli vizsgán előfordulhatnak. 

Ha az ELTE Origo nyelvvizsgájára készültök, akkor itt oldhattok meg pár gyakorló feladatsort.

Ha TOEFL-nyelvvizsgára készültök, itt találtok mintafeladatokat, korábbi teszteket pedig innen tölthettek le - a megoldásokat a dokumentumok végén találjátok. 

Ha a British Council IELTS nyelvvizsgájára jelentkeztetek, gyakorlófeladatokat itt találtok, a Road to IELTS program tesztverziójával pedig online oldhattok meg különböző feladatokat és teljes teszteket, a megoldókulccsal ellenőrizhetitek is magatokat. Ha már befizettétek a vizsgadíjat, a központban kaptok egy hozzáférési kódot: ezzel regisztrálhattok is az oldalon, amely így nyomon követi a fejlődéseteket.

Most kideríthetitek, milyen szinten van a nyelvtudásotok: teszteljétek magatokat

A Diplomamentő II. programhoz kapcsolódva az Euroexam előzetes szintfelmérő tesztet hozott létre, ami megmutatja, hogy jelenleg hol tart a nyelvtudásotok. Érdemes kipróbálni. Ahogy azt már korábban megírtuk, hétfőtől lehet jelentkezni a Diplomamentő II. programjára. Ehhez kapcsolódva az Euroexam szintfelmérő tesztet ajánl annak érdekében, hogy időben felmérjétek és lássátok, hogy milyen szinten vagytok jelenleg.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X