szerző:
Eduline

Egy békéscsabai menzán készült fotó járja az internetet tegnap óta. A képet megosztó helyi édesanya szerint a gyerekek inkább éhesek maradtak, minthogy megegyék a nem csak furcsa kinézetű, de állítása szerint büdös ebédet. Az étkeztető elnézést kért.

©

„Mai békéscsabai általános iskolai ebéd! Fokhagymás harcsaapró fokhagymás csicsókával havi 10 000 Ft-ért!” – kezdte bejegyzését a Facebookon egy békéscsabai anyuka, miután megosztotta az aznapi menüről készült fotót.

Az étel tényleg elég furcsán fest, a bejegyzés szerint azonban még büdös is volt. Az anyuka szerint a gyerekek éhesek maradtak, mert nem nyúltak az ételhez, inkább csak uborkát ettek kenyérrel.

A Békéscsabai Gyermekétkeztetési Intézmény a beol.hu megkeresésére közleményben reagált. "A burgonyás csicsóka köret valóban nem volt szerencsés választás, ezért valamennyi étkezőtől elnézést kérek az intézmény valamennyi dolgozója nevében, ez az étel nem fog többet étlapon szerepelni. A csütörtöki napon valamennyi érintettet kárpótolni fogjuk" – áll a közleményben.