Jamie Oliver korábban már megbukott azzal a tervével, hogy egészséges ételeket csempésszen az amerikai menzákra.
Dan Guisti a világ legjobb éttermének tartott koppenhágai Noma két Michelin-csillagos séfje volt, ám most új kihívás vár rá.
Az amerikai születésű, de olasz származású Guisti létrehozott egy céget, mellyel beszáll az Egyesült Államok menzapiacára.
Szeretne minőségi, egészséges, mégis finom ételeket szállítani az iskolákba, sokkal kisebb árréssel, mint a piacon lévő többi szereplő.
Szintén ez volt a terve egy másik híres szakácsnak. Jamie Oliver azonban nem tudott sok sikert elérni. Friss, egészséges alapanyagokból készített ételei nem ízlettek a gyerekeknek, ráadásul a kaliforniai iskolai körzet meg is tiltotta, hogy az iskolákban forgassanak arról, mennyire silány minőségű ételekkel traktálják a gyerekeket.