Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Félmilliárd forintért népszerűsítették a megreformált menzát

490,5 millió forintba került az a kampány, aminek célja volt, hogy elfogadtassa a menzareformot.

 

Forrás: Twitter
hirdetés
hirdetés

Közel félmilliárd forint uniós pénz mehetett el arra, hogy a menzareformot megismertessék és elfogadtassák a közvéleménnyel – írja a hvg.hu.

Informálják a területen dolgozókat, és segítsék az átállásban a menzán étkező gyerekeket, valamint a szülőket és a tanárokat – a lap szerint erre állt rendelkezésre az összeg, melynek fő kedvezményezettje a Debreceni Egyetem volt.

Kapcsolódó cikkeink

Rétvári szerint a konyhában kell keresni a problémát

A politikusoknak sem ízlik a menza, pedig ők hoztak döntést róla

Nem akarnak havi 10 ezret ehetetlen ételekre költeni a szülők

Az egyetem tanulmányokkal, projektekkel, szakértői anyagokkal, rendezvényekkel, honlap indításával járult hozzá a reform elfogadtatásához - derül ki az egyetem által a lapnak küldött adatokból.

A kampányra szánt kerethez a Emberi Erőforrások Minisztériumának egyik háttérintézménye, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, valamint a szintén állami Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet is hozzáférést kapott.

A kampány keretében készült el ez a közel háromnegyed órás film is:


hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X