szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az igazságügyi orvosszakértő szerint teljesen beszámítható és nem szenved kóros elmeállapotban a tanárát megkéselő győri diák. A fiú védője úgy gondolja, hogy a dokumentum "több sebből is vérzik" - írja az index.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 17 éves fiú december 5-én késelte meg 51 éves osztályfőnökét a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 10. osztályának fizikaóráján, állítólag egy dolgozatra adott hármas jegy miatt. A tanárnő súlyos sérüléseket szenvedett, karját megműtötték, sérülései nyolc napon túl gyógyultak.

Az index.hu most azt írja, hogy az igazságügyi orvosszakértő szerint, a győri fiú teljesen beszámítható és nem szenved kóros elmeállapotban - vagyis tisztában van tetteivel és annak következményeivel. A friss szakértői vélemény a napokban jutott el a fiú védőjéhez, aki szerint a dokumentum „több sebből is vérzik”, és bizonyos kérdésekre egyáltalán nem adott választ.

A diák védője azt is kifogásolja, hogy az orvos két hónappal a történtek után vizsgálta meg a diákot, és "a fiú jelenlegi állapotából következtetett arra, hogy a bűncselekmény elkövetésekor is beszámítható volt és nem állt fenn beszűkült tudatállapot" – mondta a lapnak Faragó Péter, a diák védője.

Újabb videó került elő, ahol diákok bántalmazzák tanárukat

Újabb tanárbántalmazásról került elő videó. Az eset most egy mezőtúri iskolában történt.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.