szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több mint 55 ezer nyolcadikos, 9600 hatodikos és 6000 negyedikes írta meg ma délelőtt a központi középiskolai felvételit. A feladatokat kétszer 45 perc alatt kellett megoldani – meséljétek el nekünk, milyennek találtátok a tesztet, voltak-e olyan feladattípusok, amilyenekre nem számítottatok.

Idén is kikérjük általános iskolai és gimnáziumi tanárok véleményét az írásbeliről, ám elsőként arra vagyunk kíváncsiak, ti hogyan értékelitek az idei központi felvételi vizsgát.

Nehéz volt, könnyű volt? Voltak benne meglepő feladatok? Elegendő volt a 45 perc a kitöltésre, vagy kellett volna még negyedóra ahhoz, hogy jól sikerüljön a felvételi? Diákok, szülők beszámolóját is várjuk az [email protected], itt kommentben vagy Facebook-oldalunkon.

A nyolcadikosok felvételi feladatsorát és megoldásait itt találjátok, a hatosztályos gimnáziumok felvételi megoldásait itt, a nyolcosztályos gimnáziumokét pedig itt találjátok.

A 2019-es középiskolai felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Középiskolai felvételi: "a legnagyobb teljesítménygyilkos a stressz"

Szombat délelőtt írják meg a központi középiskolai felvételit a negyedikes, hatodikos és nyolcadikos diákok. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány szerint a szülők megkönnyíthetik a gyerekek dolgát.